Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-11-2010, 08:59 PM   #13 (permalink)
bluegirlx
Dolphin

bluegirlx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 4,057
1,534 Mesajinıza toplam 6,218 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond repute
Standart Cevap: İstediğiniz herşeyi Nasıl Elde Edebilirsiniz..?

Tanımak

...İlahi irade ve ilgili tüm tarafların iradesinin desteğiyle..

bu cümleyle yaşamımızda işleyen bir yüce güç ve daha büyük bir plan olduğunu kabul edersiniz..ve size gelenin o plan ve iradeyle aynı çizgide olduğunu olmasını istediğinizi kabul edersiniz..başkalarının iradesini de dileğe dahil edilir çünkü ulaşmak için başkalarının iradesinide ihtiyaç vardır..mesela araba almak için kredi veren bankanın iradesi gerekebilir..siz başkalarının özgür iradesinin desteğini kabul ettiğinizde tüm olasılıkları kapsarsınız ki tüm istekelrinizin size kolayca akmasını sağlarsınız..

sonlandırmak..

işte bu böyle ..bu böyle olsun..ve böyle ..amin ..

birkez daha istediğiniz şeyin sizin olmasının mümkün olduğunu kabul etmiş olursunuz ..ve işte böyle sözcükleriyle tamamlandırılır..

alıntı..

yapılan sıklıkla yanlışlardan biri birden fazla niyeti bir olumlamada birleştirmeye çalışmaktır..bu enerjiyi dağıtıp gücünü kaybettirir..

bu olumlama şartlarını birlikte barındıran bir iş olumlaması örneği vermek istiyorum..

Evrene mükemmel mesleğim için teşekküredrim..ben mükemmel kariyerimi kendime çekiyorum..mükemmel kariyerim son derece özel yetenkelerimi kullanarak zaten benimdir.İliahi güç ve ilgili tüm tarafların özgür iradesiyle uyanınca güvenli ve sevgi dolu biçimde gelir.bu böyledir..

Ve işte böyle olsun..

bu sadece bir kalıp ama tüm şartları barındıran bir kalıp..aynı kalıpları kullanarak kendi istekelrinizi tezahür ettirebilirsiniz..

hergün ;

kuşku ve korku artık benim bilincimin bir parçası değil .İlahi güç bunları şimdi ortadan kaldırıyor.İstediğim herşey bana geliyor.Ben en yüce ve büyük iyiliğimi almaya açığım hazırım ve istiyorum..ve bu böyle olsun..

diye genel bir olumlama yapabilirsiniz..

bluegirlx isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla