Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-11-2010, 11:59 PM   #145 (permalink)
Işıldayan Safir
Administrators
Zerynthia

Işıldayan Safir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Telkinleri Teker Teker Dinlemeyiniz

Alıntı:
frezya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Benim biraz kafam karıştı1 ay kadar ego güven güçlendirici ve suçluluk duyguları telkinlerini dinledim,etkisini gördüm.Daha sonra bunlar sabit kaldı ve topluluk karşısında konuşma,başkalarının düşüncelerini önemsememe,kendine güven,sosyallik arttırıcı telkinlerini ekledim 2şer adet olmak üzere.Yaklaşık 10 gündür de geceleri uyurken bu şekilde dinlemeye başladım.Bazı yerlerde tek tek eklememiz gerektiğini okudum da acaba ben yanlış mı yapıyorum,aynen devam edeyim mi?Bilgi verir misiniz?
Başlangıç telkinleri ego ve suçluluktur. Bunların teker teker dinlenilmesi önerilmiyor. Önerilen sürelerde dinlemişsiniz zaten. Sonrasında listenizi nasıl şekillendireceğiniz size kalmış. Dilerseniz sabit tutup dilerseniz ara ara dinleyebilirsiniz. Hangi telkini dinlemek isterseniz onu ekleyebilirsiniz.

Sevgilerimle.