Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-11-2010, 12:44 AM   #303 (permalink)
elisya
Üsteğmen

elisya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 565
297 Mesajinıza toplam 1,016 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
elisya is a jewel in the roughelisya is a jewel in the roughelisya is a jewel in the rough
Standart Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi

Alıntı:
yagmur7 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
keşke bulunduğum şehirde iyi bir reiki master bulsam bunu öyle çok istiyorum ki anlatamam...
bende... bende istiyorum.. :))

Ama ben genede evrene dileğimi gönderiyorum. ve en uygun zamanda ve en uygun koşulda bana geleceğine inanıyorum.

Çünkü çekim yasası işliyor. Bunu her seferinde daha çok anlıyorum.

Bundan 2 yada 3 hafta once meleklerle ilgili bir yazı okumuştum. tam
da o sıralarda televizyonda bi bayanda çok hoş melek figürü olan bir kolye vardı. Bayıldım. Ve evrene melek kolyesi istediğimi gönderdim. arada bir de hatırlayıp gene imgeleyerek melek kolyesi aldığımı hayal ettim.
Bayram öncesi rastgele bayram alışverişi yapmak için işten çıktım. Ayaklarım beni bi alışveriş merkezine götürdü. Birden bi AVM nin önünde buldum kendimi. :) halbuki oraya gitmek hiç aklıma gelmemişti.
Veee oranın en alt katında geçici olarak el işi kolye, küpe ve bilezik satan bir dizi masalar kurulmuştu. Hah..
Bide ne göreyim.. bir sürü melek kolyeleri var tezgahta, içlerinden en beğendiğimi ve keseme uygun olanı hemen aldım. Sonrada kendi burcumun taşı olan ay taşı da aldım yanında.. Buda bonusu oldu..
Zevkle takıyorum şimdi. Çok güzel bir melek kolyem oldu.. harika...

Ben artık ne istersem önce imgeliyorum, sonrada olacağına inanıyorum. sonrası zaten o karşınıza çıkıyor sizin bir şekilde..