Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-11-2010, 08:07 PM   #25 (permalink)
Perfinya
Üsteğmen

Perfinya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 806
260 Mesajinıza toplam 1,000 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Perfinya will become famous soon enoughPerfinya will become famous soon enough
Standart Cevap: Perfinya'nın Değişim Günlüğü

Mide bulantım 1 haftadır sürüyor. Dönem dönem artıyor dönem dönem azalıyor. Dün çok rahatsız edici boyuttaydı bugün fazla rahatsız etmedi.
Bugün eşim annesine midemin bulandığını ağzından kaçırmış. Kayınvalidem de hamileyim diye umutlanmış. Sebebi telkinler diyorum anlamıyor. Telkinler bende hamilelik etkileri yapıyor. Seviniyorum araştırıyorum.En son telkinler yüzünden olduğunu farkediyorum. Pazartesi kan tahlili yaptırayım da onlar da rahat etsin ben de.Neyse.
Ego güçlendirici ve suçluluk telkinlerini geçici olarak çıkardım listeden. Onlar olmadan ne olacağını merak ediyorum. 3 gün sonra tekrar ekleyeceğim.
Dinlediğim telkinler arasında kilo verme - Güven 'de var. u arada kilo verme güven ve kilo verme ada arasında ne fark var. Adayı da dinlemem gerekir mi?
Bugün itibariyle bölgesel zayıflama egzersizine başladım.Yarın itibariyle de yürüyüşe ve sağlıklı beslenmeye başlayacağım.
Ertelemeyi bırak telkinleri yavaş yavaş işe yarıyor ve ben hergün az da olsa ertelediğim sorumluluklarımı çözüyorum.
Bu internet bağımlılığımı ne yapacağım bilmiyorum ama benim önümdeki en büyük engelin internet olduğunu düşünüyorum. Tv eskisi kadar beni etkilemiyor. İzlemediğim zaman kapatıyorum ama netimi kapatamıyorum evde olduğum süre içerisinde.
Hedef101 e başladığımı yazıyorum ama onu da erteliyorum. Simdi hemen Hedef 101 e başlıyorum. Bugünü 1. gün kabul ediyorum.

Sevgiyle kalın. Mutlu kalın.

Hoşuma giden şeyler yaparak enerjimi serbest bırakıyorum.Bilinçli bir şekilde hayatımdaki sevginin enerjisine odaklandığım zaman beni yorup tüketen kıskançlıklar ve gönülsüzlükler eriyip gidiyor.Bugün enerjim adeta ışık saçıyor ve huzurluyum..Gücümü ve enerjimi kaybettiğimde,her an yeniden toparlayabilirim.Şimdi gücümü ve enerjimi toplamanın tam zamanı...
Perfinya isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla