Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-11-2010, 06:14 PM   #9 (permalink)
smyrna1
Guest

Tesekkür: 828
273 Mesajinıza toplam 1,033 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
smyrna1 is just really nicesmyrna1 is just really nicesmyrna1 is just really nicesmyrna1 is just really nicesmyrna1 is just really nice
Standart Cevap: En Son Kimi Ne Zaman Özlediniz?

diğer arkadaşlarımın olduğu gibi benimde çok içime dokundu bu yazı, aynı zamanda bende özlediğim zahiri bir beden hatırlayamıyorum malesef, geçenlerde 3-5 gün önce gördüğüm bir rüyanın sabahında belkide çok uzun zmandır yaşamadığım bir duyguyu daha doğrusu acıyı hissettim, rüyamda tanıdığım bir kişinin suretinde sanki yıllardır hasretiyle bittiğim sevgiliyi gördüm, sabah kalktığımda o yüz benim aşık olabileceğim bir bayanın yüzü değildi(hani olurya peygamber efendimizi bir surette görenler olur gördükleri peygamberimiz değildir, başka bir insanın suretinde görünen biridir ya o şekilde) ama o gün boyunca içim o kadar yandıki anlatamam hala aynı hisler içimde çok garip gerçekten çok aşık olduğum ve senelerdir hasretini çektiğim sevgiliyi rüyamda görmüş gibi özlem hissettim içim yandı, Allah kimseye bu derecede olanını yaşatmasın yada yaşatsın bilemiyorum ve hala çözemedim bu rüyanın ve hislerin manasını....
smyrna1 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla