Alıntı:
reversi Nickli Üyeden Alıntı
selam ,herkese.Geçtiğimiz haftayı özellikle son 2 günü değerlendirmek istiyorum bugün.Geçen hafta İSO denetlemelerimiz vardı şirkette ve gariptir ki liderimiz olması gereken kişi başarısız olalım temennisindeydi senelerden beri onun bu garip ben bilirim-ben ederim herşeyi ben başardım psikopatlığını algılayamadım.Her neyse perşembe cuma çok muazzam bir şekilde atlattık bu denetlemeyi ve adı lazım değil vatandaş bundan çok rahatsız oldu.Bugünde yönetimi değerlendirme toplantısı yaptık birlikte .Toplantı da bütün bir gün bir türlü yerini haketmeyen o göreve layık olmayan üst düzey yönetici olduğunu sergiledi kendileri;sorarım size en üstte ki yönetici(patron olmayan) taraf tutabilir mi?taraf tutarsa ne kadar doğru yöneticilik yapabilir?İçinde ki art niyeti ve başarısız olmasını istediği bölümleri iğneleyici konuşmalarını dinledik hep birlikte.En sonunda dayanamadım ve kapanışta tv dizisin fragmanında gördüğüm takım olmakla ilgili görüntüleri çekmiştim telefonuma ve onu izlettim herkese :o görüntülerde bir voleybol takımının antrenörü
bir türlü takım olmayı becermeyen oyuncuları iple bellerinden bağlıyor ve takım olmak istiyorsanız biriniz bile yere düşmeden hedefe varın diyordu.Bunu izlettiğim anda toplantıda derin bir sessizlik hakimdi ve herkes aynı şeyleri düşünüyordu sukünetle biz bu adamla takım olamayız.Bunu buraya neden yazdım biliyor musunuz ;toplantı esnasında çok sıkıldım ve bir çok olumsuz düşünce geldi aklıma .peki ben ne yaptım "kendimi bağışlıyorum ,olduğum gibi kabul ediyor ve onaylıyorum,seviyorum ve tüm sevgimle özgür bırakıyorum "dedim ve negatif düşüncelerin içimden geçip gitmesini izledim .O konuşurken de ona sürekli sevgi yolladım ,umarım bir gün içindeki nefret duyguları kendini bitirmeden insanlara ne kadar zarar verdiğinin farkına varır ve bu huyundan vazgeçer.Tüm bu olumsuzluklara rağmen kendimi yorgun hissetsemde ginede çok mutluyum ve içimde ki sevgi ile ümit doluyum.Sizleri seviyorum sevgi ile kalın |
tam olarak hatırlayamadığım bir söz var: kötü insanların cehenneme gitmesini beklemeye gerek yok çünkü onlar zaten
cehennemdedir. yani şu yeryüzünde yaşadıkları her an onlar zaten cehennemi yaşamaktadırlar anlamına gelen bir
söz.... ancak kendisiyle problemi bu derece çok olan birisi senin patron olmayan iş liderinin yaptıklarını yapar. aslında o
her seferinde kendi küçük benliğini ortaya koyuyor farkında değil. ama etkilenmemen çok hoş ve en güzeli... ayrıca:
nasıl ki bir köpekten veya fareden veya sivrisinekten köpeklik yapmasından veya farelik veya sivrisineğin sivrisineklik
yapmasından başka bir şey bekleyemezsek, insanlar da kendi yaratılış fıtratlarını ortaya koyacaklardır taaa ki kendileri
değişimi isteyene kadar. sevgilerimle....