Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-11-2010, 08:10 PM   #216 (permalink)
yelda_k
Binbaşı

yelda_k - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 5,695
1,082 Mesajinıza toplam 3,997 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yelda_k is just really niceyelda_k is just really niceyelda_k is just really niceyelda_k is just really nice
Standart Cevap: Morliçe :) Tropikal_k

sümbüli tatlım cok tesekkur edrım ..aslında haklısın . fazla buyutup gunlerce kendımı yıprattım .

şimdi bakıyorumdaa cok cok cok gereksızz..

suan sevgılı olmasakta bıgun olacagımza ınanıyorum aynen eskı gunlerdeki gıbı ..
ve kendımede guvenıyorum sayet benı sevmeselerde ben kedımı sevdırırımki tabi bu yaptıkları terbıyesızlıkları unutabılırsem .
sonra annesı demışki arkdasımaa benım oglumdaa hıç akıl yok cok yakışırlar ya bunlar demış..
nekadar dogru bılmiyorum tabi .
.................................................. ..............................
günlüğüm kujum naber?
kalbım cok hızlı atıoo durdurr yeni bır ask yok gunlugum sınav heyecanı şimdiden başladıı ..son 6 gun :(

heyecanlanmak istemıyorum ama elimde değil yaaa ..offfff
bak ben zekiyim ,ewet belki çok ara verdım ama guzel ve cok sıkı bır tekrarla herşeyi yoluna koyabılırım ...zamana gelince zaman bana uyacak ve ek zamnım bıle kalacak .o gun hıç sıkıntı yaşamayacagım .şans tamamen benden yana olacak .tabi bu arada şans kolyem evde bana guç topluor olacak :)
yelda_k durma yokkk hadii ders çalışmayaaa ..nescafeler ele ...hımm akşam yatmadan guzel bır plan yapmayı ıhmal etmee...

sınavda asla yanlış şıkkı işaretlemeyecegım .
bıldıklarımden okadar emin olucamki .diyelimki iki şık arasında kaldım şansım devreye gırecek ve ben dogru şıkkı işaretliyor olacagım.
kendımle gurur duymak istıyorum ...
alacagım puan kaç olursa olsun ...TSMYE ATANACAGIM .

bir varmış birde bakmışsınki yok olmuş
yelda_k isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla