Cevap: Perfinya'nın Değişim Günlüğü Bazı günler telkinleri 10-12 saate kadar dinleyebiliyorken; bazı günler 1 saat fırsat bulabilsem kar sayıyorum.Dün 1 saat dinledim. Bugün 5-6 saat dinledim.
Bugün 5-6 saattir sitedeki yazıları okuyorum. Alışverişe gittim. Öğlen uykusuna(kayluleye) yattım. Spor yaptım.
Dün ise balkonun gider borusu tıkanmış ve balkonum havuz gibi olmuştu. Eşim ve 2-3 komşu onla uğraştılar. Ben de ertelediğim işleri yaptım.
Erteleme telkini yavaş yavaş işe yarıyor. Şöyle ki son zamanlarda ertelediğim, sonra yaparım dediğim işleri 2'şer 3'er hayatımdan çıkarıyorum.
Bu çok güzel bir gelişme.
Erken uyanma telkini henüz işe yaramaya başlamadı.
Bugün markete giderken yolda kendimi daha özgüvenli, daha dik, daha rahat hissettim.
Ay bitiyor takip ettiğim dergimi almaya fırsat bulamamıştım. Çok şükür kaçırttırmadan aldım Genç Beyin ' imi.
9 günlük bayram tatili sonrası yarın kurslarım başlıyor. Eşim bu hafta öğlen gidiyor işe. Onunla beraber çıkıp gitsem kursuma saat 4 e kadar giremem siteye.
Sevgiyle kalın.
__________________ -BEN ENERJİNİN KENDİSİYİM- Hoşuma giden şeyler yaparak enerjimi serbest bırakıyorum.Bilinçli bir şekilde hayatımdaki sevginin enerjisine odaklandığım zaman beni yorup tüketen kıskançlıklar ve gönülsüzlükler eriyip gidiyor.Bugün enerjim adeta ışık saçıyor ve huzurluyum..Gücümü ve enerjimi kaybettiğimde,her an yeniden toparlayabilirim.Şimdi gücümü ve enerjimi toplamanın tam zamanı... |