Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-11-2010, 11:15 PM   #60 (permalink)
matri
Yüzbaşı
 
matri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: May 2010
Bulunduğu yer: izmir
Mesajlar: 587
Tesekkür: 1,012
541 Mesajinıza toplam 1,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
matri has a spectacular aura aboutmatri has a spectacular aura aboutmatri has a spectacular aura about
Standart Cevap: dularınıza ihtiyacım var...

Alıntı:
Zerynthia Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Biz de seni bekliyoruz. Peki o zaman başlıyoruz sen de başla.

Ecrin Beyza Kesgin için gönderdiğim metin 5 kere okunacak. 11 aylık. Şuan Ankara Hacettepe hastanesinde tedavi görüyor. Şimdi bağlanamıyorsan metni görmen de sorunluysa burada tekrar yazıyorum.


Lütfen! Ecrin Beyza Kesgin,

Sağlığına kavuşsun. Vücudunun bütün işlevleri yeniden normal olsun. Vücudunun her kısmı doğanın iyileştirici güçleri tarafından yıkansın ve rahatlığına kavuşturulsun. Bizler şimdi tüm farkındalığımızla tüm dikkatimizi onun küçük bedenine yoğunlaştırıyoruz. O, bir sıcaklık hissederek tepki vermekte gecikmeyecek. Ecrin’in bedeninin en derinlerine iniyoruz. Doğrudan doğruya hayati iç merkezlerle konuşuyoruz, onlara yeniden güçlü olmaları buyruğunu veriyoruz. Tüm düşüncelerimizi, tüm duygularımızı ve tüm zihin enerjimizi bu parti üzerinde yoğunlaştırıyoruz.

Aldığı her nefeste ciğerlerine dolan hava ve Tanrı’nın sıcak soluğu, bedenini güçlendiren ve arıtan etkisiyle Ecrin’in bütün hücrelerine kadar etkisini göstersin. Ecrin, verdiği her nefeste arınıyor, temizleniyor, hastalıklı hücrelerin bedenini terk etmesine izin veriyor ve aldığı her nefeste hastalıklı hücrelerin boşaldığı en küçük bir yer bile sağlığına kavuşuyor, sevgiyle iyileşiyor.

Bu enerji artışıyla hasta kısmın neye ihtiyacı varsa büyük ölçüde geri geliyor. Kan, toksit atıkları götürmek, doğal bir şekilde tohumları ve virüsleri yemek ve boşaltmak için dengeli ve sağlıklı antikor getiriyor. Çok zengin olan bu kan, çok daha fazla miktarda oksijen, demir, kalsiyum, vitamin, mineral, enzim ve yaşayan hücrelerle, bu vücudu beslemek ve korumak için ihtiyaç duyulan diğer elementleri getiriyor. Doğada bunların hepsi mevcut… Vücut kendini tamir ediyor ve ilahi güç ve diğer gerekli iradeler buna yardım ediyor.

Her türlü acı ve rahatsızlık mucizevi bir şekilde yavaş yavaş kaybolsun ve Ecrin’in daha sağlıklı bir ifadesi olsun. Kendini hiçbir zaman olmadığı kadar iyi hatta yaşamlarının ilkbaharındaki birçok insandan daha iyi hissetsin. Çok geçmeden her bir kasının, organının ve bezlerinin sağlığına yeniden kavuştuğunu hissetsin. Ve Ecrin yalnızca sağlam bir fiziğin sağlayacağı tüm derin güveni yeniden bularak gençliğini ve güzelliğini tekrar kazanmaktan mutluluk duyacaktır.

Ecrin geçmişin tüm kısıtlamalarını aşıp şimdinin, şu anın özgürlüğünü yaşasın. Kendisi olmaktan hoşnut olsun. Bu hastalığa neden olan her neyse artık onun için bir blokaj oluşturmayacak. Geçmişteki tüm yanlış inançlarını iptal edip yepyeni bir hayata başlıyor. Bu hastalığa sebep olan yanlış inancı her neyse artık o inancını iptal edip yerine kendi deneyimlerini yaşayacağı hayatta kalmayı seçiyor. Bu sevgi ve güven içinde oluyor.

Her türlü acısının ve vücudundaki aksaklığın yok olduğunu bildiğimiz için şükür ediyoruz ve Ecrin fiziksel sağlığının yanında mutlu bir hayata adım atıyor ve biz buna sevgiyle tanıklık yapıyoruz.

Yaratıcı enerjinin gücüyle bu böyle olsun.

Teşekkür ederiz.
yardimlarin icin tesekkur ederim, iyiki varsin, nete baglanabiliyorum, metinide okuyabiliyorum, fAKAT sadece msn acik olmasina ragmen sadece gruba giremiyorum. affedin beni, ben buradan okuyorum.
__________________
forum sitelerine bayiliyorum...
matri isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla