23-11-2010, 12:16 PM
|
#73 (permalink)
|
Guest | Cevap: Okyanus güncesi Alıntı: Bluepebbles Nickli Üyeden Alıntı
Ay canım benim, Okudukça içim bir fena oldu. Gözlerim doldu. Anne olmak da başka bir şey gerçekten. Orada yazılı pek çok cümle anne olmasam bile beni çok derinden etkiliyor. Özellikle annesinden ayrı düşen bir bebek gördüğümde çizgi film dahi olsa dayanamam ağlarım wallahi. Hiç kıyamam, bir bebeklere, bir yaşlılara, bir de çaresiz hayvanlara... İnce ruhlu, sevgi dolu arkadaşım benim. İçindeki o evlat aşkı daim olsun. Birlikte mutlu bir hayatı paylaşın. Başarıları ve yaptıklarıyla seni hep gururlandırsın evladın. Bahtı da hep açık olsun. Keşke her çocuk doğuran analığı senin gibi derinden hissedebilse. Çoğu kadının bir görev sayarak çocuk dünyaya getirdiğini görüp üzülüyorum. Anneliğin kutsallığı senin gibi hisseden annelerden geliyor. Çok şanslı bir evladın var. Birbirinin kıymetini bilmek öyle önemli ki:)) | Canım Çakılım , düşüncelerin , hissettiklerin , dileklerin öyle güzel ki , biliyorum sen de benim gibisin ve biliyorum ki benden çok daha iyi bir anne olursun, bebeğinin hem arkadaşı , hem yoldaşı , hem annesi hem dostu... Can taşımak o can'ın emanet olduğunu anlamak ve ona göre davranmak öyle önemli ki... Çoğu kimse malesef idrak edemiyor ve malesef çocuğun kaybı olduğu gibi kendi de onunla geçecek harika zamanlardan mahrum kalıyor. Çabucak büyüyorlar ve büyüyoruz mühim olan her anı değerlendirmek ... Oğlumun yeni halini yazayım teyzesi de biraz gülümse ... Odasını tamamen dağıtıyor , onunla birlikte salonu, mutfağı bilumum her yeri hem oyuncaklarıyla hem eşyalarıyla, gidip kapıdan baktığımda göz ucuyla çaktımadan bana bakıp - abuuvvvv anneeee diyor ( sanki yeni görmüş dağınıklığı ve çok şaşırmış gibi ) - kim yaptı annecim kim dağıttı diyorum - Bettin döktü diyor , sanki Berkin komşu çocuğu da haberimiz olmadan evi dağıtmış gibi :)) |
| |