23-11-2010, 06:06 PM
|
#224 (permalink)
|
Binbaşı
Tesekkür: 5,695
1,082 Mesajinıza toplam 3,997 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Morliçe :) Tropikal_k Alıntı: Bluepebbles Nickli Üyeden Alıntı
Günnaydııııınn Yeldacım, Bir bayran sonrası bambaşka bir gün başladı. Nefis bir güneş parıldıyor gökyüzünde ve hepimize yeni bir yaşam enerjisi yüklüyor. Baktığım noktadan evlerin çatıları sislere bürünmüş görünmüyor. Sanki gizemli bir şeylere gebe bugün. baktığın, gördüğün her detaydan ilham alıp hayatını ve duygularını pozitif düşüncelere yönlendirmeni, kapılarını güzel duygulara ve olaylara açmanı diliyorum. Sen özel bir insansın. Yaşadığın her şey bir ders niteliği taşıyor, öğrenmen gerekenleri öğreniyor ve sürekli ilerliyorsun. Kendini sakın sorunlara ve sıkıntılara kaptırma. Cliviaf'ın da günlüğünü okumanı tavsiye ederim. Bugünü ve her günü iç huzuruyla ve etrafı aydınlattığın o güzel gülümsemenle yaşa canım. Muhteşem bir hafta geçirmeni diliyorum:)) Sevgiler:)) | bu yazdıklRIN n eguzel ne şahane şeyler...hARİKA istekler..emınım bu guzel dıleklerının kat be kat fazlası senı bulacaktır..tavsıyenıde dıkkate alacagım .. sıkıntılara fazla kaptırmak ıstemıyorum ...bu aralar herseyı unutuyorum ...stres beynıme vurdu ..en sonunda careyı bı not defterınde buldum .herseyı yazıyorum herseyı carsıya cıkacagımda alacagım seylerı not edıyorum .bu aralar cogu arkadasımın dogum gunu ..deftere onları yazdım .pot kırmıyım dıe :)unıdede bu hafta bu dönemın en yogun haftası bı taraftanda onları duzene sokmaya calışıyorumm AMAN TANRIM NE KADAR YOGUNUMMM ...ÇIGLIK ÇIGLIK ÇIGLIKK .................................................. .................................................. .......................... şu zor gunlerımde ne olur bana destek olun buna çok ihtiyacım varr ...hepiniz ii varsınızz ...hepinizin ziyareti beni cok mutlu ettii
__________________ ...herşey çok güzel... bir varmış birde bakmışsınki yok olmuş |
| |