Cevap: Morliçe :) Tropikal_k bugumlenıyor sözcükler yine bogazıma .. yorganı tüm kafama çekip yatıp uyumak istıyorum ..aşırı yogun olmayı sevmedım hemde hiç .. nie herşey üst üste geldiyse sanki .bugun için cok cok cok plan yapmıştım ama ne oldu bılıormusun sabah uyanamadım .sonrada canımhiç istemedi bilgisayar cöktu falan off ne iğrenç gundu yaaa .. yarın böle olsun istemiyorum .unın ödevlerini yapıyım bari en azından birini yapsam yeter ..yarın biyere kitap almaya gidicem .2.sınıde o zamn yaparım .. SALI AKŞAMI: 1.üni ödevini bitir 2.cografya eksik 3 bölgem kaldı onları tamamla artık cografyayı yuksek olçüde kapatt . ÇARŞAMBA :sabah 8de kalk ve 12ye kadar tarih tekrarını yapabıldıgınkadar yap .kitabi almaya git .gelince yıne tarihe devam ett ... PERŞEMBE :tarihten eksik yerlerı bıtır . türkçeye bak vede çözebıldıgın kadar soru çöz. CUMA :matematik tekrarı yap eksik 1 konun var onu ögren .cok yanlışının cıktıgı 2 konuya agırlık ver . CUMARTESİ:ders ders son tekrarlar .akşamı ise yine tekrar ...kafanı dagıt ... SON............
(sınav yerini ögrenmeyi ve vatandaşlıktan bı konuya bakmayı unutma ) sımsıkı sarılıyorum kendıme ..hatalarımla varım ben .varoluşlarım benı ben yapam şeylerdir .degerli oldugumu bılır ve bu yonde dusunurum .basit bır sınav degıldır ama sonucu kötu olsada kenımı sevmeyı herzamn bılırım .şans zaten hep benden yana olacak .zamn ise bana 1 numaralı ilaç . yüksek oksijen yüksek mutluluk yüksek başarı güzel gelecek güzel bir puan güzel şehir güzel bilgi güzel hafıza çok para gelecek , GÜLÜMSEYİŞ , POZİTİF GÜLÜMSEYİŞ
__________________ ...herşey çok güzel... bir varmış birde bakmışsınki yok olmuş |