Konu: Yol
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-11-2010, 10:35 PM   #3 (permalink)
pisimbat
Paşa Site Kedisi

pisimbat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 650
976 Mesajinıza toplam 3,858 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
pisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Yol

Alıntı:
Zerynthia Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
pisimbat anlatımın çok güzel yaaa.

Hani böyle hep hayıflanırız ah vah ederiz ya burnumuz dahi aksa... Şu yazıyı okuduğumda anladım ki gerçekten senin de dediğin gibi sert kayaya çarpmış haylaz kanser. Eeee ne de olsa o bedende senin sözün geçer. :))

Harikasın. Geçmiş olsun diliyorum.

Sevgiyle kal, sağlıkla nefes al.

hep içimden yüreğimden geçen kelimelerimle yazdım ne hissediyorsan onu paylaştım olduğu gibi belki kelimelerim basit anlatımım eksik hele eminim hiç edebi değiller ama bendenler kelimelerim onlar benim hislerim böyle olunca ortaya bu çıkıyor

Alıntı:
Perpetuals Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
benim işlerim var daha sen önden git kanser ben zamanım dolunca gelirim Allahın izniyle haydi yolun açık olsun kanser .

Kanseri çok güzel yolcu ettin :) ..Tebrik ediyorum...Ayrıca anlatımın çok güzel hayran kaldım :) Geçmiş olsun..Sağlıkla geçen bir ömür diliyorum.
ben hayatımda ki bu 44 yıl oldu ama gören 44 demiyor taş çatlasa 35 diyorlar (yaşımı göstermiyorum da ben ki ) kendi ellerimle okdar çok sevdiğimi yolcu ettimki dönülmezliğe ebediyete oraya gitsemde ki zamanı gelince giderim sanırım kalıcam diye tırmalamam dünyayı beni bekleyenler var orda ama şimdilik biraz daha vakit var bu limandan demir almaya sanırsam