Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-11-2010, 01:25 AM   #24 (permalink)
karaborsa
Teğmen

karaborsa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 9
20 Mesajinıza toplam 89 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
karaborsa is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: hiç bir gelişme yok

Telkinleri dinleyen arkadaslara
Degerli arkadaslar gün icerisinde 8-10 ayri telkinmi dinliyorsunuz yada encok gerek duydugunuz telkinlerimi? mesela EGO ile ilgili bence kendiniz icin önem arzeden telkini sadece dinleyin ve 10 gün yada 20 gün gecti faydasi yok demek sabretmemek demek

Berlinde yasadigim yerde bir arkadasla sohbet ediyoruz bu arkadas gayet sinirli ve sabirsiz birisi konumuzda pysikatri bu arkadas yaklasik 2 yil piskologa gitmis ve o gün bugündür onun gözünde psikologlar hic birsey yapamayan kisiler

Sebebini sordum neden dedim bana verdigi cevap oldukca ilginc vede dogru

ben iki sene onlara katlandim ama onlar bana hic birsey yapamadilar bosuna gittim diye sikayet ediyor bende sordum ne bekliyordunki ne yapmalari gerekiyordu dedim sen parcalari degistirilebilecek bir makinamisinki dedim demez olaydim bana sen onlardan yanamisin benden yanami diyince dumur oldum

anladimki herkesin bir beklentisivar ve herkes herseyin en iyisini bekliyor hatta dilenciye bile birkac lira verince ondan bile beklentileri olanlar cok sayida EN AZINDAN DUA bekliyor sanki kendisi edemiyorya

burada anlatmak istedigim mp3ler size cokseyler verir hatta siz farkinda olmasanizda o sürec basladi bile sadece sabirla ve sakinlikle olusmasini bekleyin ve kullanma sartlarini yerine getirin gerisi kolay piskologa kizmadan ;-))

ister onu horgörün, asagilayin, kücük düsürün. isterseniz ona sahip cikin. Secim Sizin
karaborsa isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla