Konu: Yol
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-11-2010, 01:55 PM   #10 (permalink)
pisimbat
Paşa Site Kedisi

pisimbat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 650
976 Mesajinıza toplam 3,858 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
pisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Yol

Alıntı:
Bluepebbles Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Selam sana Pisilerin en Pisisi,

Seni saygıyla selamlıyorum. Ve kazandığın zaferin herkese örnek teşkil etmesini diliyorum. Hayata dört elle sarıldığını, kendi gücüne inandığını görmek gerçekten çok güzel. Karşında duranı aşılmaz bir engel gibi değil de çözülmesi gereken bir sorun gibi görmen senin büyüklüğünün en güzel kanıtı. Allah sana sağlıklı, uzun, mutlu ve her daim umutlu bir ömür versin. Elinde taşıdığın bu bayrak sana her gün daha sevinçli anılar getirsin. Kedilerin ve sevdiklerinle güzel anılar biriktirmeye devam et uzuuuunn yıllar boyunca.

Tüm içtenliğinle yazdığın bu cümleler bilmediğin, tanımadığın birçok insana inanç verecek. Ellerine, yüreğine sağlık.

En içten sevgilerimi sunuyorum

eyvallahh pislerden aldım selamını benden de bir miyaw de :)
hayat benim için bir savaş meydanı ben o meydandaki aslan yürekli birnefes aldığım sürece savaşa devam yani savaş biter yeni savaşlar bulmacalar çıkar karşımıza

Alıntı:
bigokyanus Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Zaten istemedikçe bu dünyadan gitmiyor insan , gücünü , yüreğini , inancını kutluyorum ve daha nice sağlıklı günler diliyorum.

Neden haber vermedin Ankara'ya geleceğini , yanına uğrardım , sana kahve ısmarlar endişene , tasana ortak olurdum . Bir daha ki gelişinde haber ver olur mu? Endişene benimle buluşma anını da ekle :)

Allah yar ve yardımcın olsun , sevgimle...
vallahi ankarada günlerim hastahanede geçtiği için pek kimseyi gmremiyorum artık birdahaki sefere