Cevap: neseli ceni'nin günlüğü Ben de yaptırdım kilo alma telkini belki ilk mesajımda okumuşsundur (yazıyordu galiba emin değilim). Bir aya yakındır dinliyorum geceleri acıktırıyor ama ben sabahları çıkarıyorum onları :) mide bulantım için de esneklik telkini gönderdi bana. Onu da yeni yeni dinliyorum.
Şimdi benim bu bulantı olayı bir iki sene önce bi dönem başıma gelen bi olayı. Üniversiteye ilk geldiğimdeki ay. Sonra geçti ama. Genel olarak böyle bir sorunum yoktu. Taa ki ilaç kullanmaya başlayana kadar onu bi bıraktım midem ağzımda dolaşıyorum. İlacın geri çekilme belirtisiymiş ama bana eski halimi hatırlattı. aynı o deönemdeki gibiyim. O zaman da aileden uzak ilk defa gelmişim, çok isteyerek geldiğim bi yer değil (şehir olarak), kendimi hazır hissetmiyorum (ilk senemde kazandım), yurtta ben bu kızlarla aynı odada nasıl kalıcam falan, onun öncesinde de anne babanın boşanması olayı vardı hepten yalnız hissettirdi bana kendmimi. Küçük oldum küçücük oldum. Şu anda aynı duygular içerisinden. Bi çıkış yolu arıyorum ama bulamıyorum. İlacı bıraktım ya ondan geçecek diyorum şu an sadece doktorların bana dediği gibi, onu bekliyorum. Telkinin eline geçince haber ver olur mu?
Bir de korkularından bahsetmişsin ne gibi korkular? |