Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27-11-2010, 12:36 PM   #43 (permalink)
abcçde
Teğmen

Tesekkür: 1,324
178 Mesajinıza toplam 770 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
abcçde has a spectacular aura aboutabcçde has a spectacular aura aboutabcçde has a spectacular aura about
Standart Cevap: elisya nın seyir defteri

çok güzel gelişmeler yaşamışsın tebrik ediyorum ve devamını diliyorum :) hoponopono yöntemi bendede bi çok farkındalıklar oluşturdu, gerçekten işleyen bi yöntem , daha yaparken duygu değişimini izliyosun ve hangi konuya yapıyosan , o konunun sendeki parçasını çözüyo ve hafifliyosun :) değişim ilk başlarda daha hızlı oluyo sonraları o değişiklik oturduğu için değişimleri farketmek için kendini daha dikkatli incelemek zorunda kalıyosun :)
Ve dediğin gibi 2-3 ayda kesinlikle değişim olmuyo , yani köklü bi değşim , okadar kolay temizlenilmiyo :) bilinçaltında onca senenin ağırlığı var, zaman gelicek eski duygulardan biri tekrar karşına çıkıcak bi anda , bunları yaşabilirsin , arındıkça daha derinlerdeki düşüncler korkular çıkıyo ,bunlardan kendilerini gösterip gidicekler , sadece zaman gerekli :)
boşluk hissinide sakın bunalım olarak algılama , şu anda eskileri bıraktığın için kendini boşlukta hissetmen normal, eskiyle bağını kopardıkça yeni düşünceler , ilhamlar gelicek. ve çekim yasasıda daha kolay işlicek.
ben bunları yazdım ama yazınızdan yeterince farkındalıklı bi şekilde tekamül yolunda ilerlediğiniz belli , azminiz ve farkındalığınız artarak daim olsun :)
abcçde isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla