28-11-2010, 03:31 PM
|
#229 (permalink)
|
Binbaşı
Tesekkür: 5,695
1,082 Mesajinıza toplam 3,997 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Morliçe :) Tropikal_k - günlüğüm kızma bana gelemedim sınav öncesi sana uğrayamadım .
- yazmak istediğim o kadar çok şey vardiki aslında gözumu kapatıp düşündüm.gelecegi varlığımı hayatımı.....,
- anlamlar yükledim bakışlarma.nefesimle gönderdim isteklerimi ..tekrarlarım için çok stes yaptım ama zamn durduu benceee rabbim yardım etti ve tüm tekrarlarımı 12 saat içinde bitirdim:)
- akşam yattığmdaa ise kalbim duracak gıbıydi.kafam cok karışık ve aklımdan gecenlerı okuyamıordum...kelime haline getiremesemde dusunduklerimi anlamaya kendimi sakinleştirmeye kararlıydım .
- sabah uyandım vee cografya son notlarımı tekrar ettim .
- artık heyecan yerini huzne bıraktıgında isee canımyandı.evden cıktık kardesim basarılar dıledı ve o an aglar gıbı oldum ..sınava gıttıgımdee şans benden yanaydı cok samımı oldugum bı arkadasımla aynı sınıftaydık .heyecanım yatıştı bıraz taki sınava 7 dk kalana denk.tam oarada bayılır gıbı oldum ani olarak tum bede3nıme sahıp cıktımmve ellerım tıttreyerek başladım sınavıma....
- eydedimm zamn bana uyacaksınnn dıeee beynim haykırdıııı ...şans meleklerine seslendim şansım beni bull diee.kitapcıgıma kocamn yazım pozitif gülümseyişşş diee:)
- zamn bana uyduu her soruyu en azından okuyabıldım takıldıgım hıç bir soruya fazl avakit ayırmadım vede geri donemedim
SONUÇ::( umdugum gıbı geçemedii...daha ii olabılırdıııı ...hakkettiğim notu alamıcam .matematige cok guvenıodum ama en cok uzen ıse o oldu .... şimdi ne olacak bılmıorumm.. puanım kaç olursa olsunn TSMye atanmayı istıyorum hemde yakın bır şehirre.hayallerimi ertelemeye hiçç niyetim yokkk eyy hayat şimdi daha cok işimizz varr ... ertemedıgım herseye bastan baslıoruzz..dagılmak yokkk ...hıç sınava calışmayanlar bıle sınav kolaydı dıoo ......anlam veremiyorumm .... şansım benden yana olucakk atandıgımda atacagım çığlıkları duyuyor gıbıyımm .. bastan soluorum sınav umdugum gıbı hiç geçmedi ... bugun uni ödevim var onu yapıpp tekrar harıka planlarım ve degişiklik yapma için geri gelicem bekel beni gunluğumm ... hoşgeldin sınav sonrası hayat
__________________ ...herşey çok güzel... bir varmış birde bakmışsınki yok olmuş |
| |