Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29-11-2010, 12:14 AM   #33 (permalink)
liberta12

Tesekkür: 0
5 Mesajinıza toplam 17 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
liberta12 is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Perfinya'nın Değişim Günlüğü

merhaba,
seni tanımıyorum. öylece foruma girdim ve ilk açtığım konu bu oldu.
hayatta hiçbir şey tesadüf olmuyor. ilk açtığın mesajdan itibaren okudum. Allah sana yardımcı olsun. mutluluğa huzura kavuşursun inşallah.

ben bayadır bu konuları araştırıyorum. yalnız hepsini sorgulamadan da evet mutlak bu doğrudur diye de kabul etmiyorum. belki yardımcı olur diye sana tavsiyelerim olcak. yapıp yapmamak sana kalmış.
olumlama konusunda en iyisi bence kuantum. ancak kuantumu da herşey bunla gerçekleşiyor gibi kabul etmeği doğru bulmuyorum. yani şunu hayal edersem bana gelecek olayı abd ve avrupa da yeni rant olarak görüyorum. ama kişisel gelişim için çok iyi. bunda olumlama yaparken gece yatarken yap. içinde olumsuz kelime içermeden. mesala topluluk karşısında konuşamamaktan bahsetmişsin. onun için '' ben her yönümle başarılıyım. kendime her konuda güvenirim. birebir konuşmalarda ,topluluk karşısında konuşmada kedime güvenirim. topluluk karşısında konuşurken kendinden emin, sakin, etkileyici bir biçimde konuşurum. herkesle konuşurken uyum sağlarım. '' gibi bunu sanki bir toplum içinde konuşuyomuş gibi hayal ederek tekrar et. ama olumsuz kelime kullanma. mesela ''topluluk karşısında utamadan, çekinmeden sıkılmadan konuşurum gibi olumsuz negatif kelimelerle değil. diğer aklına takılan konularla da bunu yapabilirisn. kendini azcık öv. niye niçin diye durum sorgulama. durumum bu. bunu nasıl iyi yaparım. geç uyanıyorum diyosun zinde uyanamıyorum diyosun. nniye geç uyanıyorum de ben diye değil. erken uyanmak için ne yapabilirim diye kendine planlar yap. aynı şekilde saati kur. yatarken '' uykuya rahat bir şekilde dalarım. gece uyanınca uykuya tekrar rahat bir şekilde dalarım. sabah saat çaldığında zinde, dinlenmiş bir şekilde kalkarım. hayat ve yaşamak çok güzel'' diye saatin çaldığını zinde bir şekilde uyandığını hayal et. bunu bir süre yap.

bir de bitkin olduğunda ve stresli olduğunda bu hareketi yapmanı tavsiye ederim. ben böyle durumlarda 7 kere yapıyorum bu hareketi. hem stresim geçiyor hemde kendimi acayip enerji dolu hissediyorum. bu hareket çakraları açıyor vucudun enerji merkezlerini harekete geçiriyor...

http://www.maranki.com/259_Elmar-Hareketi.html

Dikenden gül bitiren, kışı da bahar haline döndürür.
Selviyi hür bir halde yücelten,
kederi de sevinç haline sokabilir.

Mevlana

sağlıcakla kal.
liberta12 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla