Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-09-2008, 12:26 AM   #45 (permalink)
Novos
Yüzbaşı

Novos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 8
244 Mesajinıza toplam 690 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Novos will become famous soon enough
Standart Ynt: meninje'nin günlüğü :)

Alıntı:
meninje Nickli Üyeden Alıntı
Çok teşekkür ederim Serpil ablacım :) Belki de öyledir... Ben de seni çook seviyorum.

[ Orta okulda ki müdürümüzün bir öğretisi hiç kulağımdan çıkmadı. Demişti ki "çocuklar kalpten kalbe bir yol vardır lafı neyi anlatır bilir misiniz; Bir insan karşıda ki başka bir insana gerçek anlamda ne hissederse, kesinlikle karşıda ki de ona aynı duyguyu hisseder. Yani şüpheyse şüphe, hoşnutsuzluksa hoşnutsuzluk, sevgiyse sevgi... Hemde aynı oranda" ... İşte o günden beridir bu öğretiyi kendi çevremde ki herkes için test ettim. Sonuç %100 doğruydu... Bu yüzden de hiçbir zaman şu kişi benim için ne düşünüyor diye düşünmedim, ben onun için ne düşünüyorsam o da aynısını düşünüyor biliyorum dedim :) (Bu arada bu tesbite kimileri hayır ben inanmıyorum diyebilir. Çünkü onlar karşılıksız aşk yaşamışlardır:) Oysa aşk herşeyin dışındadır, aynen burada da olduğu gibi..... Karşıda ki de sizi aynı oranda seviyordur ancak sizinki gibi aşk değildir, sevgidir onunkisi.... Anlayabilenlere selam olsun;) Sevgi ve aşkı birbirine karıştırmadığınız sürece Bu öğreti hayatınıza yön verecektir. Ve daha önemlisi sizi sevmediğini düşündüğünüz bir kişi için üzülmek yerine onu sevmeyi deneyeceksinizidir ;) ;) emin olun sonuç daima olumludur :) ]
Ben de seni seviyorum Serpil ablacım
valla elektrik alınıyor, hissedebiliyorsunuz, zaten telkinlerin etkisiyle, kim bana karşı ne düşünüyor, çok iyi alabiliyorsunuz. artı bir de elektrik de gönderebiliyorsunuz. çok güzel bir yazı olmuş super