Cevap: Geçmişteki olumsuz düşüncelerimden bilinçaltımı nasıl arındırabilirim? Kendinin farkında olan ve bilinçaltını olumsuz düşüncelerden temizlemek isteyen için değişim daha kolay.
Peki yapamam, başaramam, ben kimim ki, ben haketmiyorum tarzı olumsuz düşünce tarzı olan ve telkin, reiki, olumlama, kuantum, eft konularına inanmayan yakınımızın bilinçaltı temizliğine nasıl yardımcı olabiliriz?
Telkin dinlemeye zar zor ikna ettim çok şükür. En yakın zamanda suçluluk ve ego güçlendiricisini telefonuna göndereceğim dinlemesi için. Daha sonra normal sırasından ihtiyacına göre ekleyerek devam ettireceğim
Başka neler yapabilirim?
Dün ona bir olumlama tekrarlattırdım ama nekadar inanarak söyledi bilmiyorum." Ben hakkımda hayırlı olanları hayatıma (kendime) çekiyorum. Hayırlı olanı seçiyorum" olumlamasını bir kaç kez tekrarladı ama sanırım inanarak söylediğinde faydalı oluyor.
__________________ -BEN ENERJİNİN KENDİSİYİM- Hoşuma giden şeyler yaparak enerjimi serbest bırakıyorum.Bilinçli bir şekilde hayatımdaki sevginin enerjisine odaklandığım zaman beni yorup tüketen kıskançlıklar ve gönülsüzlükler eriyip gidiyor.Bugün enerjim adeta ışık saçıyor ve huzurluyum..Gücümü ve enerjimi kaybettiğimde,her an yeniden toparlayabilirim.Şimdi gücümü ve enerjimi toplamanın tam zamanı... |