Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-12-2010, 12:52 PM   #5 (permalink)
Alexandra
Binbaşı

Alexandra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 6,102
1,460 Mesajinıza toplam 6,406 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Alexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond repute
Wink Cevap: Biorezonans yöntemi ile sigaradan kurtulmak

Bilgecim çok teşekkür ederim bu konu için. Aylar önce bu konuyu ben de araştırmıştım. Artık ben de sigaradan kurtulmak istiyorum fakat her ne kadar kendime itiraf etmekten kaçınıp sürekli bulduğum bahanelerle bırakma sürecini erteleyip dursam da artık kendime bu zalimliği yapmamam gerektiğini biliyorum.

Anadolu yakasında birkaç yer var sanırım bu tekniği uygulayan, ama senin gibi ben de bu yöntemle sigarayı bırakan kimseyle karşılaşmadığım için, hem yöntemi, faydalarını ve varsa zararlarını tam olarak kestiremediğim için, hem de vakit ayırmaktan ve aslında bu bağımlılıktan kurtulmayı geciktirdiğim için bir türlü karar verip gidip görüşemedim.

Ama birbirimize destek olmayı öneriyorum.
Ben İstanbul'dayım. Sanırım sen de buradasın. Bu konu hakkında çalışalım,
Nazendem gibi arkadaşlar da bildiklerini ve duyduklarını böyle bize aktarırlarsa çok memnun olacağım gerçekten.

Birlikte de gidebiliriz, buradan da birbirimizi takip edebiliriz.
Ay kurtulalım artık şu illetten. Özellikle böyle bir sistemle bırakmak istiyorum çünkü hem bırakma süreci çok büyük bir azaba dönüşüyor ben ve çevremdekiler için, hem de o süreçte ya bu kadar sinirli dolaşacağıma günde bilmem kaç tane içeyim diye yeniden sigaraya başlıyorum. Kesin bir çözümle, bir yönteme para ödeyip, artık geri dönüşsüz bıçakla kesilmiş gibi bitmesini istiyorum.

Dilerim tüm sigara kullanıcıları da benim gibi bu işin bir yere varmayacağını düşünüp kendilerine bir çare ya da yöntem bulup, karar verip kurtulurlar. Kendimi göz göre göre zehirlediğimi düşündükçe, bir bağımlılığım olduğunu düşündükçe sinirim bozuluyor.

Tekrar teşekkür ederim Bilgecim
Bunu bana gönderilmiş bir mesaj olarak alıp bu konunun üzerine gideceğim.

Sevgilerimle
who dreams of better days."
Alexandra isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla