Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-12-2010, 09:59 PM   #17 (permalink)
vittoria è nostra
Yüzbaşı

vittoria è nostra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 9,013
553 Mesajinıza toplam 1,445 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
vittoria è nostra is a name known to allvittoria è nostra is a name known to allvittoria è nostra is a name known to allvittoria è nostra is a name known to allvittoria è nostra is a name known to allvittoria è nostra is a name known to all
Standart Cevap: Öğrenciler İçin Olumlama Cümleleri

Alıntı:
happyboy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
arkadaslar bu siteden sublımınal mınd xp programını indirin ve bu mesajları oraya kaydedın sız bılgısayar basında oldugunuz zaman programınızı çalışır durumda bırakın ve bılınç altınız bu mesajları otomatık olarak algılar geniş bilgi için aşağıdaki siteye göz atın...
http://www.duslersokagi.com/viewtopic.php?p=5133464
henüz programı indirmedim, bir konu kafama takıldı. biz aynı telkinde dinliyoruz ya, telkinlerde bilinçaltına etki ediyor. ve birde bu programı açarsak karışmazmı? çünkü en basitinden Atakan bey iki telkini bile aynı anda dinlememeyi öneriyor. şimdi bir yandan telkin dinlesem bir yandan da bu programdan yararlanmak istesem uygun olmaz bilinçaltım için verimli olmaz gibime geliyor. yanılıyor muyum acaba ?

dipnot: buarada olumlamalar için ayrıca teşekkürler. olumlama defterime yazıyorum ve uyguladıgım takdırde derslerimde yararlı olacagını umuyor sonuçlarını sevinçle bekliyorum.
vittoria è nostra isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla