02-12-2010, 09:07 AM
|
#106 (permalink)
|
Teğmen
Tesekkür: 188
81 Mesajinıza toplam 444 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Elindeki Kitap Benim okumakta olduğum 3 kitap varBir kitabı bitireyim öbürüne geçeyim yapamıyorum ne yapayım. Sabırsızım bir an önce hepsinden de faydalanmak istiyorum. Biri arada sitede de paylaşımlarını yaptığım Tanrılar Okulu.Çok fazla okuyacak zamanım olmadığından fırsat buldukça okuyorum, sonlarına geldim. Yalnız mutlaka okunması gereken bir kitap , şu sıralar ona yoğunlaşmış durumdayım. Diğeri Tanrının doğum günü, başlarındayım.Kesinlikle okumanızı tavsiye ederim. Bir diğeri Kryon- Bir İnsan Gibi Düşünmeyin, onun da ortalarındayım. Kryon serisinin tamamını okumayı düşünüyorum.İlk kitabı Bitiş Zamanını bitirdim. Çok güzel bir kitap. İşin enteresanı ben her kitapçıya gidişimde Kryon kitaplarına bakar almakla almamak arasında kalır ve sonra almadan başka kitaplara geçerdim. Bir gün yine kararsız bakarken 2.kitabın (yani şimdi okuduğumun:) ) rastgele bir sayfasını açtım ve sayfada yazılanları okumamla ilk iki kitabı almam bir oldu. Şok oldum çünkü resmen benim kafama takılan soruya ve bana hitaben cevap veriyordu. Kafama takılan soru şuydu. Kryonun ilk kitabı nötr aşı ve talebi ile ilgili. Daha önce özetini bir yerde okumuştum. Nötr aşıyı talep etmekten çekiniyordum çünkü onu talep edersem çocuklarımın başına birşey gelmesinden korkuyordum. Onları kaybetmekten korkuyordum. Ve kitapta açtığım sayfada birisinin sorduğu bir soru ve cevabı vardı. Enteresan olan kısım bu kısım çünkü orada yazan çocukların yaşları ile benim çocuklarımın yaşları aynıydı ve benim kafama takılan sorunun aynısıydı!!! Sanki ben sormuşum da oraya yazılmış ve cevap verilmişti. Verilen cevap beni rahatlattı. Ve kitapları okulamaya başladım. Nötr aşıyı da talep ettim. |
| |