Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-09-2008, 08:47 AM   #28 (permalink)
yeni bir hayat
Super Moderator

yeni bir hayat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 30,500
1,573 Mesajinıza toplam 7,820 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant future
Standart Ynt: ORMANCININ GÜNLÜĞÜ

Merhaba cedrus;

Baban için acil şifalar diliyorum.Çok geçmiş olsun.İnşaallah sağlığına hemen kavuşur.

Olumlu gelişmelerini takip ediyorum. Gerçekten adına sevindim. Rahatsızlığının da tekrarlaması beklenmedik bir durum olsa da bunu da atlatacağını ümit ediyorum.Çünkü gelişmelere ve pozitif enerjiye çok açık birisin. Burada kendini çok geliştirdin. Ailen ve senin için çok sevindirici durumlar..hayalayaz ve shamanic'in verdiği bilgiler de müthiş. Sana çok faydası olacaktır. Sayende biz de bunları öğrenmiş olduk.Teşekkürler...

Alıntı:
cedrus48 Nickli Üyeden Alıntı
selam günlüğüm bugünden itibaren geçmişimi ve tüm korkularımı endişelerimi olumsuz düşüncelerimi geride bıraktım.Artık hayatımda yeni bir sayfa açıyorum olumsuz düşünceye artık hayatımda yer yok.Çünkü olumsuz düşüncelerin bana hiçbir faydası olmadı bilakis benim hayatımı zehir ettiler.Tabiki bende sevdiklerimin hayatını zehir ettim.Ama artık buna dur deme zamanı geldi.Yeter artık yoruldum üzüntülerden sorunlardan olumsuz düşüncelerden.
Çok güzel değişimler.Artık sen de bir ışık yaktın ve çevreni aydınlatmaya başlıyorsun.Çevrendeki insanlar da senden bu ışığı alarak onlar da bir ışık yakacaklar...

Eski hayatının temelleri çatırdadığında;
değişmeyi seçmenin, gereken özveriyi göstermeyi göze almanın
Yeni Bir Hayat'ı inşa etmenin zamanı gelmiş demektir.

O halde Yeni Bir Hayat'a Merhaba...

yeni bir hayat isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla