Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-12-2010, 11:43 AM   #33 (permalink)
vittoria è nostra
Yüzbaşı

vittoria è nostra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 9,013
553 Mesajinıza toplam 1,445 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
vittoria è nostra is a name known to allvittoria è nostra is a name known to allvittoria è nostra is a name known to allvittoria è nostra is a name known to allvittoria è nostra is a name known to allvittoria è nostra is a name known to all
Standart Cevap: Bilinçaltı Olumlama Çalışmaları

teşekkür ederim hızlı ve açıklayıcı yanıtın için yine her zamankı gibi ışık oldun yenı bır hayat. varlıgın için yaradana binlerce kez şükürler olsun. Olumlama Yapma Sanatının İncelikleri başlıgını okuyup incelemiştim zaten ve kurallarıda olumlama defterıme yazıyorum hata yapmamak amaçlı. o zaman bugun sukran defteri almaya çıkacaktım dışarı bir adet daha olumlama defterı alayım:) belki olumlamaları yazarken tekrar yazı yazmayıda severim:) evet seninde dedıgın gibi benım bolca "hergeçen gun" ve "hıssediyorum" kullansam ıyı olucak bunu Özlem hanımda bu başlık altında birçok yerde vurrgulamış. o zaman dikkate almalıyım:)

herdaim sevgiyle ve ışıkla kalın:)
vittoria è nostra isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla