Merhaba vasko;
Gerçi Co Adminlerin üzerine yorum yapmak bana düşmez. Seni inandırmak gibi bir niyetim de yok.Sadece bu siteye ilk üye olup telkinleri dinlediğim zamanki tereddütlerimi yazmak istiyorum...
Dediğin gibi, subliminal konusu çok ince bir konu. Kötü amaçlarla da kullanılabiliyor. Nitekim Amerika'da bunun bir örneği var.siteyle tanıştığım günlerde idi sanırım, bir televizyon programında görmüştüm. Bir tarikat kurulmuş,adı Syntoloji tarikatı. Diğer adıyla Hollywood tarikatı.. Üyeleri bu yöntemle ve hipnozla kendilerine bağlıyorlar.Hedefledikleri insanlar da başarılı iş adamları, ünlü ve zengin insanlar.Amaçları, kısa sürede insanları bu yöntemle etkileyip istedikleri gibi yönetmeleri ve tüm dünyaya hakim olmak istemeleri..
İçinde ünlü Hollywood yıldızları da var.En büyük reklam taşeronu da Tom Cruise.Buraya üye olan insanlarla röportajlar yapılmış, onlar da şiddetli baş ağrıları ve mide bulantısından bahsetmişler.Fakat onlarda bu sürekli artarak devam etmiş vs..Almanya'da yaşayan bir Türk işadamı da bu kişilere katılıyor.Amaçlarını anlayınca da ayrılmak istiyor.Fakat başına olmadık olaylar geliyor, ölümle tehdit ediliyor falan..
Ben ilk üye olduğum gün, siteyi gezerken birkaç telkin dinlemiştim. Fakat suçluluk telkini başladığında ağlama nöbeti geliyordu.Meğer etkilerinden biriymiş.Üstte yazdığım haber aklıma gelince doğal olarak telkinin hemen etki etmesinden endişelendim..Bir daha dinlemedim. Emin oluncaya kadar... Araştırmaya başladım.Telkin içerikleri yazıldığı gibi mi diye. Siteyi ve sakinlerini tanımaya çalıştım.Araştırmalarım endişelerimin yersiz olduğunu gösterdi.Bu tespiti yapan yerler var.Sen de araştırmanı yaparsın.. Ayrıca burası sadece zenginlere değil, her kesime hitap ediyor. Eleştirilere de açık,yoksa bu mesajın yayınlanmayadabilirdi.
Bana karşı çıkanlar var. Senin gibi düşünenler. Ben bu kadar olumlu sonuçlar aldıktan sonra,faydasını işimde, özelimde gördükten sonra başkalarının ne dediği hiç umrumda olmaz açıkçası...
Ama seni takdir ettim.Düşündüklerini hemen ifade ettin .Benim de bunları dile getirme fırsatım oldu.
Umarım araştırdıktan sonra aramıza katılırsın.Yine de güvenmiyorum dersen paşa gönlün bilir..
Sevgiler...