03-12-2010, 01:45 PM
|
#42 (permalink)
|
Guest | Cevap: Alice İn Wonderland ın günlüğü :) Alıntı: Alice in Wonderland Nickli Üyeden Alıntı
şimdi düşündüm 2010 benim için hiç iyi geçmedi. ama içimden bir his 2011 tam benim yılım olacak diyor ve bu sesii coşkulandırıyorum. 2010 seni yıldırmadı yine yüzün gülüyor. 2010 başı en sevdiğin insan cennete gitti ,sonra baban seni aramadı bile sonra minicik sayılan 20 yaşındaki arkadası kaybettin .yalnızlıktan okadar korktun ve tek hissettin ki. en son bombayı canım dediğin sevdiğin vurdu ama ne oldu yine de yılmadın. yılmadın. şu an yine de içinde umut var. umutsuzluğa kapıldığım an geçen gün forumlarda okuduğum şeyi yapıorum. elime bir a4 kağıt alıp alfabeyi yazıp sonra kırmızı kalem ile üzerine sağ sol yazıp en son sesli okuyarak sağ ise sağ kol sol ise sol kolu kaldırıorum ve aniden gülüorum kendi kendime düzeliorum :) seni seviyorum kızım ben. | canım benim kıyamam ben sana..çok şeyler yaşamısın....önemli olan yaşadıklarına rağmen hayata tutunup ayakta dimdik kalabilmen bunu başardığını görüyorum... 2011 ve daha sonraki yıllar senin yılın olsun.hep şeyler seni bulsun yüzün hep gülsün....yalnızlıktan korkma durumunu benim kadar kimse anlayamaz her halde ama inan hepsi geçiyor.. günlüğünde hayırlı olsun farkındalıkların artarak içi güzel haberlerle dolsun.dişin için geçmiş olsun....iyi ki varsın sevgiyle mutlu kal |
| |