Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-12-2010, 04:02 PM   #12 (permalink)
kuzusu
Teğmen

Tesekkür: 413
128 Mesajinıza toplam 411 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
kuzusu is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: özgüveni bir şekilde kaybedince

Alıntı:
varonburak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Benim özgüvenim genel olarak fazla değildi ama bu gün benden güçsüz olduğunu bildiğim bir çocuğun aniden şiddetine uğrayıp başımın yarılması sonucu özgüvenimi kaybettim... Yani onun benden güçlü olmadığını biliyorum ve başımı kanatmasını da kendime yediremiyordum ve onun suratınada bi tane yumruk atıcaktım ama insanlar tuttuğu için birşey yapamadım konu kapandı ben birşey yapamadan...

Yani şimdi içimde kaldı bu olay benim ona bir yumruk borcum varmış gibi hissediyorum ve özgüvenimi kaybettim :( ne zaman tekrar kazanabilirim özgüveni ne yapmam gerekir yani dediğim gibi şansım yaver gitmediği için karşılık veremedim ve içimde kaldı :(

özgüven telkini dinliyicem bakalım azda olsa işe yarıyıcakmı :/
bu gayet normal bi duygu cünkü bizlerde herzmn olur mesela bazen bana biri beni kızdıracak bişey sölüyo o anda ne diyecegimi bilemiyorum daha sonra niye söle sölemedim niye böle söylemedim ki diye icim icimi yiyo ama zamanla unutuyorum cünkü zaten senin insanlar karsısında bi kimligin vardır ve bir olayla o kimlik cok fazla degişmez sende ii biliyosun ki ani bi saldırıya ugramıssın ve bu senin gücsüz oldugunu göstermez simdilik kendini bu olaya odaklama intikam gününü beklersen gelmek bilmez hayatı akısına bırak ve kendini gücsüz hissetme herzmn basın dik olsun ne kadar kendine güvenli görünürsen insanlar da seni öle kabul eder
kuzusu isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla