Alıntı:
vasko Nickli Üyeden Alıntı
Nezaketiniz için teşekkür ederim hepinize.
Sitenizi şöyle bir gezdim. Röpörtajlarada baktım. Video yada memnun kalanların yazıları umrumda değil; Reklamlarda da şu aleti kullandım çok güzel oldum, şunu şeyyetim manyak oldum gibi ezberden çok şey zırvalanıyor...
Müziklerin içeriğine bakmadan asla dinlemicem. Dediğim gibi içeriklerine bakıcaz, ama tehdit olarak algılamayın lütfen.. Bir şey yapabileceğimden değil, sadece güvenmek istiyorum.
Subliminal ile ilgili zamanında baya bir ilgilenmiştim. Kazaa Ares gibi programlardan indirdiğimiz mp3lerin içinde gizli mesajlarda olabiliyormuş. İster sapıkça, psikopatça amaçlar için olsun, ister parti reklamı...
Sitenizi gezerken kendimi alacakaranlık kuşağı dizisinden bir bölümde gibi hissettim.
Bir kasabada herkez garip bir şekilde çok mutlu, herşey toz pembe, hiç bir sorun yok. Fazla iyi...
Bölümün sonunda da tam hatırlayamıyorum ama kasabanın halkını uyuşturan, mutlu birer zombiye çeviren bir adam çıkıyordu. Tabi bölüm kahramanlarımızda bir gariplik olduğunu anlayıp kaçmak istiyor ama yakalanıp onlardan biri olup çıkıyordu.
Alınmayın sadece sadece benziyor. Pranoyakça ama öyle :)
|
mp3lerdeki sublime mesajları bulan ripper yada subliminal power pack programı var
Torrentten falan indirdim ama askliğe bakın power pack'de ripper bozuk çıktı :) Sizde varsa özelden bana gönderebilirsiniz,merak işte
Aslında İngilizce şarkılardaingilizce anadilimiz gibi değilse bence no problemo
Türkler de bu işi bilmez,bu olaydan haberleri bile yoktur
Telkinlerde ise bir sefer kulaklıkla dinleyip sesi çok açtığımda iki erkek sesi duyduğumu yazmıştım, bir arkadaş bende de oluyor yazdı,Atakan Bey youtbe'da bir videosu var 10-11 ay önce kendisi demiş,bu işi yapan, kasdettiğiniz şeyleri neden yapsın ki,maksatları ne olabilir,"hadi bizim ücretli telkinlerimizi satın alın" falan mı diyorlar acaba dusun
Bir sonraki mesajınızı sabırsızlıkla bekliyorum