Konu: E-Eft Kursu
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-12-2010, 01:17 PM   #37 (permalink)
Işıldayan Safir
Administrators
Zerynthia

Işıldayan Safir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond repute
Standart Cevap: E-Eft Kursu

Aslında tabii kilo almaya birçok şey sebep olabilir. Aslında fazla kilolarımızı savunma mekanizması olarak da düşünebiliriz. Korunma ihtiyacı olarak görülebilir.

Mesela geçmişte taciz edilen ya da tecavüze uğrayan kişilerde bu söz konusu olabiliyor. Yani kişi bilinçaltında güzel ve düzgün bir fiziğe sahip olduğu için böyle bir şey yaşadığına inanmışsa, eğer kilolu olursa güzel ve çekici görünmeyeceği ve bu sayede bedenini koruyabileceği şeklinde kodlamalar yaratabilir.

Tabii tam sebepleri bilemeyebiliriz sadece basit bir örnek vermek istedim. Açıkçası Eft nasıl yapılabilir kilo vermek için bilemiyorum yanlış bir şey söylemek de istemem. Ancak mesela kilo vermek istiyorsunuz. Bu problemi seçtikten sonra eğer kilonuz bölgeselse o bölgeyi seçebilirsiniz. Ardından tetikleyici olduğunu düşündüğünüz kısım için de ayrıca Eft yaparsınız. Dolayısıyla sebep olduğuna inandığınız blokajları temizlemiş olursunuz.

Buradaki çalışmalar her türlü sorun için uyarlanabilecek cinsten. Ben yapabileceğinize inanıyorum.

Sevgilerimle.