04-12-2010, 02:37 PM
|
#15 (permalink)
|
Yüzbaşı
Tesekkür: 9,013
553 Mesajinıza toplam 1,445 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: AFFETME OLUMLAMASI Alıntı: Sümbülii Nickli Üyeden Alıntı
Sevgiler, bence genelleme yok bu olumlamada sen "bu hepimizi özgür kılacaktır" cümlesinden yola çıkarak bunu düşündün sanırım. Herkes için geçerlilik anlatıyor bu cümle..Olumlamayı benimsemek önemli,gerçekten hissetmek, sanırım bu olumlama sana bunu hissettirmedi.Değiştirerek kullanabilirsin..Sevgilerimi yolluyorummm mutlu kalll.... |
teşekkür ediyorum hılzı yanıtınız için:) evet sanırım öyle oldu ama birde herşeyde aşama aşama gidiyoruzya bundada tıpkı medıtasyonda oldugu gini önce kişilerle sorunları affedeceğimizi düşündüm o düşünceyle baktıgım için bir an bana genel geldi.
peki bu olumlamayı şöyle uygulamamda sakınca varmı acaba benim içime sınmesınde bır tereddut yaşadıgım için olumlamalarıma "hergeçen gün/gittikçe" ve "hissediyorum" kelimelerini ekleyince ikilemim braz daha azalıyor. kafamdakı acaba olmuyormu, yapamıyormuyum bulutları dagılıyor. oyuzden bu olumlamanın birkaç yerine bu kelimeleri serpiştiricem.
birde bu olumlamayı uygularken her bir tekrarlamamda bir olayı kişiyi baz alarak tıpkı medıtasyondaki gibi içimden o olayı olumsuzlugu ve bende yarattıgı kin/üzüntü/kırılmışlık/nefret duygularını salıverdıgımı hayal etsem bir sakıncası olurmu acaba olumlamanın üzerinde olumsuz bir etkisi vs. sanki böyle daha hızlandıracak yada daha kolay benimseyecekmşim gibi geliyor bana olumlamayı. diğer olumlamalara başlamadan bu affetme olumlamasını bitirmem gerektiği için bilinçaltımdaki bulutları dağıtabılmek için bu kadar takıldım bu konuda kusuruma bakmayın çok mesajlarım için:)
birçok yönden iyileştirmeye çalışıyorum kendimi ve kullandıgım metodları işlenişini dogru sağlayabilmek amaçlı birçok soru soruyorum habıre forumun her köşesinde:)
duyarlılıgınız ve ilginiz, yardımlarınız için çok teşekkürler. herdaim sevgiyle ve ışıkla kalın:) |
| |