Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-12-2010, 01:17 AM   #269 (permalink)
kumsal1980
Yüzbaşı

Tesekkür: 1,348
745 Mesajinıza toplam 3,872 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
kumsal1980 has a brilliant futurekumsal1980 has a brilliant futurekumsal1980 has a brilliant futurekumsal1980 has a brilliant futurekumsal1980 has a brilliant futurekumsal1980 has a brilliant futurekumsal1980 has a brilliant futurekumsal1980 has a brilliant futurekumsal1980 has a brilliant futurekumsal1980 has a brilliant futurekumsal1980 has a brilliant future
Standart Cevap: Mesut'un Günlüğü

Yoksun yanımda yok hayır yanımdasım.Düşüncelerimdesin ya!! seni tanımamla birlikte dünyam değişti.Dünya ne kadar da güzelmiş.İnsan ancak yüreği yeşerince anlıyormuş.O zaman güzellikler gözüne görünüyormuş.Düşüncelerimdesin ya dünya daha güzel.Seni heryerde bulabiliyorum.Kitap okumak hiç bu kadar eğlenceli olmamıştı.Kelimelerin içinde adeta kayboluyorum ve illa ki seni bir yerlerde buluyorum.Sarılıyorum o an sana sımsıkı iyi ki varsın diyorum.Bazen bir filmin karesinde buluyorum seni,film devam ediyor ama ben hala o karedeyim.Kendi yazdığım senaryoyu izliyorum.Yüzüm mutlulukla doluyor.Sen başıma gelmiş en güzel şeysin diyorum.Film mutlulukla bitiyor.Diyorum ya seni heryerde bulabiliyorum.Hayat devam ediyor ve sabah kalktığımda senin olduğunu bilmek beni mutlu ediyor.Sevgiyle mutlu kal :))
Ölesine bir yazı :))) aklımda biri var ama bakalım hayırlısı diyim :))
kumsal1980 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla