Canım bir şeyleri bende biliyorum ama uygulamaya geçirmek kolay olmadı yılların birikimi var .Beni okadar olumsuz etkilediki çok birikti onun için iyi hiç bir fikrim olmadı ama şunu yaptım o bana kötü birşey yapsa bile karşılık vermedim .Bu çoğu zaman içimde birikti kimi zamanda aman boş ver dedim .Benim içimdekileri yok etmem zaman alıyor ve bildiğim şeyleri bile yapmam engel oluyordu .Senin meditasyonda dediğingibi yapıyorum ben içimde hiç bir olumsuz şeyi barındırmamayı seçtim işime yaramayan herşeyi serbest bırakıyorum umarım böylece olumsuzlar benden akar gider.
Biz dün annemlere gittik çok üzüldüğüm anlar yaşadık onu öyle acınacak şekilde görmek bizi üzüyor .Bir insan kendine nasıl böyle umursamaz davrana bilir ...Biz onu bazı hareketleri yapmaya zorladıkça bizden başka yönde hırsını alıyor .Bu nasıl bitmez bir hırs anlamadım veye neyin hırsı?
Babam sevgili bitanecik babam bambaşka bir insan ya .Dün oruç tutuğu için ona biraz birşeyler hazırladık birlikte iftar yaptık çok mutlu oldu .Babamın sevgisini gözlerinin içinde görebilirsiniz .Bu çok mütiş bir haz ve insanı mutlu ediyor.Eskiden annemle tartıştıklarında hep bir gün bu çocuklar beni anlayacaklar derdi ve dediği gibide oldu .Ama biraz geç kaldık ...
Dün okadar yorgun geldik ama hiç zorumuz gitmedi.Bu sevginin gücü biz severek yaptık babamda severk kabul etti.Hayatımızı sevgi ile yaşamak dileği ile yolunuz açık ve aydınlık olsun.