Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-12-2010, 09:23 PM   #50 (permalink)
Işıldayan Safir
Administrators
Zerynthia

Işıldayan Safir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond repute
Standart Cevap: FORUM AKTİVİTELERİ KASIM AYI BAŞVURULARI

Alıntı:
Emel.. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bir işe başvurmadan önce sizden istenilen nitelikler ve iş tanımı yapılır ya aynen onun gibi olmuş.. öle de zaten sanırım.. ben bu şekilde yazıları okumaktan artık çok sıkıldım ve iş ilanlarına bu yüzden hiç bakasım bile gelmiyo.. sözüm size değil.. insanlara kızgınım sadecenek o kadar.. yanlış anlaşılmak istemem.. konu açmak çok basit ama önemli olan veriminin olabilmesi.. işte ben onu şimdiden burda yakalarmıyım bilemiyrm ama ı ıı şimdilik yokum ben.. sanırım.. tam emin değilimde..
Biz yanlış anlamayız da bir işe girdiğiniz zaman çalıştığınız işten para kazanırsınız. Dolayısıyla işverenler tabii ki sizden beklenti içinde olacaklar ve bir takım taleplerde bulunacaklar. Bunun için kızmayın insanlara. Sonuçta o işlere "emekleriyle" alınan insanlar var.

Tıpkı burada benzetmede bulunduğunuz gibi bu telkinleri kazanan arkadaşlarımız da var. Ve bu koşullara uygun oldukları için aldılar. Kızgın olduğunuz kendinizsiniz bence. Sadece kendinize bazı bahaneler arayıp suçluyu gizliyorsunuz. İşe giremediğiniz için insanları suçlamak yerine kendinizi geliştirmek ve verimli olabilmek için neler yaptığınızı gözlemleyin.

Benzetmeniz güzel ancak her başlık altına bu tür mesajlar yazmak yerine günlük açıp günlüğünüzde iş sorunlarınızı ve deneyimlerinizi belirtebilirsiniz.

Sevgilerimle.