Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-12-2010, 09:26 PM   #13 (permalink)
Emel..
Banned

Tesekkür: 1
33 Mesajinıza toplam 98 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Emel.. will become famous soon enoughEmel.. will become famous soon enough
Standart Cevap: Satış PAZARLAMA İşinde olan var mi?

inanmıyrm seni burda da mi görücektim.. :(.. satış ve pazarlama.. :(.. başta kolay sanmıştım ama gerçekten zor bişiymiş.. yapabilrim diye ummuştum ama araştırmalarımla ulaştığım sonuç bnm için bi kaos oldu.. bunu hayatımda denemek istedim.. bunun üzerine başvurduğum yerler çok oldu.. ilk başvurduğum yer beni hemen çağırdı ama ben gitmedim.. çünkü korktum yapamam dedim.. ayıp oldu da insanlara.. öle kaldı.. sonra yine başvurdum.. satış elemanı ilanlı yazıllı bi giyim mağazasına.. bu sefer de aldılar.. üstelik deneyimim olmadığı halde.. ama sadecenek 1 gün çalışabildim.. sebep.. ailem.. 1 gün sonunda gitmedim.. yani.. ertesi günüm olmadı.. bnm için bence bir fırsattı.. ama değerlendiremedim.. :(.. bunun için kendime kızıyrm ama ailemide dinlemeseydim oda kötü olabilirdi.. yani.. ne olursa olsun her ikisi de bnm aleyhime işlemiş oldu.. ama işi kaçırdığıma hayla yanıyrm.. :(.. da sonra tekrar başvuruda bulundum.. yine yapabilirim düşüncesiyle.. başvurmaya gittim.. görevli kişi bana mini bir ders verdi diyebilirim.. çok gzl ilgilenmişti.. saolsun.. verdiği bilgiler hayla aklımda.. inşallah unutmam.. sonra konuştu falan derken 1 hafta sonra açıklama yapacaklarını söledi.. tmm dedim teşekkür ettik.. bitti.. daha sonra 2 gün sonra aradılar..tekrar çağırdılar.. ha dedimişe alındım galiba ama öle değilmiş.. sadece ön izlemeymiş.. konuştu yine adam anlattı.. isteklerini söledi.. yine bir çok şey öğrendim.. ya netten de dinlemiştim ama canlı bir şekilde duymakta ayrı bir kalıcılık sağlıyo sanki.. sonra ben naptım adam konuştu dinledim.. hiç bişiy demedim.. işte hata yaptım.. sonuç olarak adam bana demesin mi seni sessiz buldum falan.. adama bak ya.. şak diye anladı beni.. yansıtmim dediydim ama yansıtmışım işte.. :(.. konuşma bitti.. teşekkür ettik.. akşama kadar açıklıcaklarını sölediler kararlarını.. çıktım.. eve giderken dedim ya zaten.. bu iş olmıcak diye.. sonuç ölede oldu zaten.. :).. ee ne bekleyebilirdim ki zaten sessiz durursam olcağ bu işte.. ama olumsuz olabileceğini bildiğim halde hadi dedim belki küçücük bir umut dedim bekledim.. ama sonuç foss çıktı.. hayırlısı değilmiş diyrm.. ama gerçekten zor yani.. derslerinde de dinledim satmak zor iş.. işin ehlini bilene dicek lafım yokta.. bilmeyeninde Allah yardımcısı olsun..
Emel.. isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla