sevgili hayalayaz içindeki cosku benı de costurdu... aslında hepımızın burada bulusması da ıcımızdekı cosku degıl mı ?.. ben de cok zaman kendıme soruyorum nerden sectım bu zor meslegı, kendımı yıpratmamın sebebı ne dıye .. sonra bır zaman sonra gordum kı benımle beraber aynı ısı yapan arkadasların hepsı cok zorlu mucadelı cocukluk yılları olmus, cunku sureklı seyahat, ozverı ısteyen bır meslegı kaldırmak cok zor.. gecen sene hesap ettım senenın 4 ayını otellerde gecırmısım..aynen sizin gıbı kısa zaman ıcınde rutın olan ısım benı bıraktı, tam ben farkındalıgımı yukselttıgım zaman... aslında yasadıklarımızda paralellıkler var.. sızın özunuzdekı guce hayranım, lutfen bu ıflas mevzusuna takılmayın, sız daha kac sırket kurar ve basarılı olurusunuz, ne oldu sanki ıflas olduysa bu da bır deneyim..sizin özel bir insan oldugunuz ve potansıyelınız oldugu o kadar acık kı , kendınıze odaklanmanız durumunda sigarayı bırakmak sizin icin hic problem olmamalı.. ramazanda bırakmak cok iyi bir fikir, ben lerzana soz vermıstım bırakacagım dıye tam olarak bırakamadım ama nıspeten azalttım.. dunku yazısı ıcın de lerzana tesekkur edıyorum, azmıne hayranım, tavsıyelerı uygulayacagım, hepınızın gunu aydın olsun sevgiler tresor