Cevap: İmkanım olsaydı çocukluğumu değiştirebilseydim. Şu sıralarda yoğunlaştığım tek konu kendimi sevmek ve geçmişim ile barış tesis edebilmekdi. Bununla ilgili çok çalıştım çok çaba sarfettim ama şimdi buna değdiğini fark edebiliyorum. Şimdi geçmişte kalan hatıralarım artık beni rahatsız etmiyor. Onları unutmak mümkün değil elbet ancak hatırladığımda sadece gülümsiyerek bakabiliyorum. Kişileri yaptıkları hatalar yüzünden,bende bıraktıkları olumsuzluklar yüzünden onları yargılamıyor,onlara kızmıyor, hırslanmıyorum, ama ne zaman hatıralarımla başbaşa kalsam bunları hep yapıyordum. Şimdi ise sadece gülümsüyorum ve niçin bugüne kadar beklemiş olduğumu düşünüyorum. Demek ki zamanı şimdiymiş. Bu yazımı okuyan tüm arkadaşlarıma dostlarıma kardeşlerime şunu söylemek istiyorum. Dününüzle barışınız. Geçmişinizle barışınız ve kendinizi seviniz. Belki biraz belki çokça zor olacak ama ne olur bunu beceriniz. Göreceksiniz bir kuş kadar özgür ve hafif olacaksınız. Mutluluk peşinizi bırakmıyacak. Hepinizi seviyorum. Ben bu siteden çok şey öğrendim. sizlerin tek tek desteğini gördüm. İyiki varsınız. İyiki benim yanımdasınız.
__________________ Teşekkür ediyorum.İyiki varsınız.İyiki yanımdasınız.İyiki aranızdayım. |