Cevap: ücretli telkinlerden hangilerini dinlediniz ve nasıl faydalar gördünüz? Merhabalar,
Ucretli olarak aldigim, durus duzeltme, fotografik hafiza ve gogus buyutme telkinlerini 4 aydir dinliyorum ve faydasini gordum. Ozlellikle durusumdaki duzelme cok basarili bir sekilde gereklesti. Ilk zamanlar bel ve sirt agrisi cektim ancak kaslar ve kemikler zannediyorum alisinca bu hafif agri ortadan kayboldu. Fotografik hafiza, okuduklarim ve gorduklerimin kolayca beynime yerlesmesini sagliyor. Artik ogrenmekte cok zorluk cekmiyorum. Ve son olarak gogus buuyutme telkininin de basarili oldugunu soyleyebilirim. Elbetteki basarisi var olani gelistirmek seklinde goruluyor. 75 bedenden 95 bedene gecmiyorsunuz bir anda, ancak var olan formun icinin dolmasi sadece kisinin farkedebilecegi sekilde gerceklesiyor. Eger beslenmege dikkat edilebilse ve buyume hormonunu daha cok ihtiva eden mesela filiz halindeki besinler tuketilirse belki de daha iyi sonuclar alinabiir. Bir de ingilizce telkinlerim var ancak cok uzunlar. Benim icin oncelikli olan diger telkinlerin etki suresini uzatacagini dusundugumden onlari duzenli bir sekilde dinleyemedim henuz. Vakit bulup dinleyip sonuc alinca burdan paylasirim. Sevgiler herkese.. |