09-12-2010, 10:33 AM
|
#157 (permalink)
|
Binbaşı
Tesekkür: 6,102
1,460 Mesajinıza toplam 6,406 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Asla sıradan olmayacağım Hepinize yeniden merhaba, Bugün inanılmaz keyifliyim, o kadar keyifliyim ki ve o kadar sebepsiz ki, sabahtan beri demek ki gelecek bir haber var onu hissettim diye düşünüp duruyorum. Güzel bir haber alacağım ya da bir süprizle karşılaşacağım herhalde:)) İnşallahhhh:)) Açtım kulaklarımı gözlerimi, heyecanla bekliyorum:)) Tabi sabah sabah size anlatmak istediğim konu bu değildi. Bambaşka bir şeyi paylaşmak istedim. Ben bir tarot falı baktırdım. şimdiye kadar baktırdıklarım hep safsata doluydu, bu seferki beni fena ikna etti, çünkü baştan söyledim, ikna olmazsam bozuşuruz, diye... Adam gaaaayet kendinden emin, öncekileri unut, benden sonra bir sene boyunca fal baktırmaya ihtiyacın olmayacak dedi. Hadi bakalım dedim, oturdum. Koccaman kartlarını çıkardı, karıştırdı karıştırdı. Bana burcumu sordu. Sonra sol elinle üçe böl bakalım dedi. Gözlerimi kapattım, içimden sorumu sorup üçe böldüm. Sonra tomarı dağıttı, çek bakalaım, başlayalım dedi. beni aldı bir heyecan. Sanki her şeyi göreceğim, her şeye cevap alacağım. Aman maksat muhabbet, değil mi??? Döne döne söyledi adam, ne korkularım kaldı, ne isteklerim, ne geçmişte yaşadıkları, ne şimdi hissettiklerim. Ben sordukça yeniden açtı, ben sordukça yeniden açtı. İnanılır gibi değildi. Benim için önemli olan, bu falı bu kadar ciddiye aldıran, beni bu kadar heyecanlandıran söylediği güzel şeyler değildi. Bana farkında olmadığım tereddütlerimi, korkularımı da gösterdi. Evren beni nasıl destekliyor, ne yapmamam gerekiyor, ne gibi olumlamalar yapmam gerekiyor birbir söyledi. Meğer ne ürkekmişim hayata karşı. Hayret, inanın farkında değildim. ağzından çıkan her şeyi yazdım, sayfalarca yazdım. Üniversitede böyle not tutmamıştım ben. Ciddiyetimi görseniz çok gülerdiniz eminim. Şimdi dönüp dönüp okuyorum yazdıklarımı. Doğru yolda olduğumu bir kez daha gördüm. Önümde açılan kapılar beni gün be gün buna daha çok inandırıyor. Bu arada bana söylediği en önemli sözlerden birisi de kimseye hakettiğinden fazla ilgi göstermemem gerektiğiydi. Bir de, benden beklenileni değil, kendi istediğimi yaşamam gerektiği konusunda beni uyardı. Bu haklı uyarıları yazdım kafama. Şimdi kendimi daha atılgan, daha katılgan hissediyorum. Not almam iyi olmuş, bazı noktaları atlamamamı sağlıyor. Hakkımda hayırlısı neyse o olsun. Bugün ve bundan sonra yaşayacaklarım, benimle birlikte çevremdekilere de hayır getirsin. Herkesi iyi yönde etkilesin. Yüreğimde bir kuş çırpınıyor bugün, hakikaten güzel ama çok güzel bir haber (ya da haberler) geliyor galiba. Yarabbim sen yardım et, herkes kendi düğümünü kendisi çözsün. Adımlarım tez vakitte beni düze çıkartsın. Ayyyyyyyyyy içim kıpır kıpır.... Hadi hayırlısı!!!!
__________________ "... I'm just a dreamer I dream my life away I'm just a dreamer who dreams of better days." |
| |