Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-09-2008, 04:07 PM   #8 (permalink)
berk22

Tesekkür: 0
12 Mesajinıza toplam 43 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
berk22 is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: sanki bir adet subliminal mesaj

Alıntı:
AZARRATH Nickli Üyeden Alıntı
Yuh haberlerde bile

Subliminal teknosa reklamını başka bir yerde daha görmüştüm e hani yasaktı bu,valla bizde dejenere batı gibi zıvanadan çıkacaz bu bilinçaltı reklam ve çeşitli uygulamalarla

İnsanların sapıtması da ekonomik sıkıntılardan değil belki bunlar yzündendir.

tespitlerin cok guzel ama bir konuda sana katilmiyorum "dejenere bati " bu kelime toplumumuzun beyninin karanlik birileri tarafindan acayip yikandigini acikliyor.
o yönden bakınca bir çok insan batililar dejenere ,pis,ahlaksiz diye bilir.
herkez boyle bilir ama batidaki insanlarin nasil olduklarini bilmeden nasil bir ahlak yapisina sahip olduklarini bilmeden.

ben ingilterede yasiyorum ve sunu acikca iddia edebilrimki bizim halkimiz batiliardan cok daha fazla dejenere.

turkiyeye geldigimde tv seyretmem, insanlarin sokakta birbirleriyle konusmalari ,insanlarin birbirlerine davranislari bana apacik toplumun dejenere oldugunu gosteriyor.

bizim insanimiz bilmiyorki turk televizyonlari adeta birer p o r n o kanallari.sunu iddia ederimki bizler batili ulkelerdeki kadar guzel ahlakli degiliz.ister inanmak isteyin ister inanmayin.

su anda hadi canim onlarda hersey var fuhus ,uyusturucu,sex alemleri dedigni duyar gibiyim ama bana inanki turkiyedeki kadar degil !

toplumun beyin yikama zincirlerinden kurtulmak icin sunu dusunelim uyusturucu muptelasi ,sex batagina saplanmis,ahlaksiz ,dolandirici toplumlar asla gelisemez.

iyide neden bati gelismis?insan haklarinda neden bizden daha ondeler?neden daha refah icinde yasiyorlar?

dejenere olduklari icin degil cevap!!

beyin yikama illaki subliminal mesajla olacak diye bir kural yok.aslinda oturup dusundugumuzde ne kadar yanlisimiz var ne kadar yanlis seylere yonlendirilmis birtoplumuz diye dusundugumuzde neler bulabiliriz.bu toplumun yanlis yonlendirmeleride apacik kotu yonde beyin yikamadir tabiiki.

berk22 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla