Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-12-2010, 12:30 AM   #17 (permalink)
Işıldayan Safir
Administrators
Zerynthia
 
Işıldayan Safir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2009
Bulunduğu yer: Mutlulukya
Mesajlar: 5,993
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond repute
Standart Cevap: iğne korkusu

İğne korkusu çok zor bir durum gerçekten. Her şeyden korktuğum gibi iğneden de korktuğum olmuştur. Belki çocukken her gün iğne yediğim içindir. Babamın anlattığına göre 100 tane iğne vurulmuşum. En son iğnem vurulduktan sonra da babamın kucağında eve giderken yolda bayılmışım. :)

Ondan mıdır bilemiyorum ama çocukken iğneden çok korkardım. Hatta birinci sınıftayken ilk dönem aşıdan kaçmıştım. :) 2. dönem kaçma girişimim başarısızlıkla sonuçlanmıştı. Çünkü yakalanmıştım. :)

Kan aldırmaktan da çok korkardım. Aslında iğneden ziyade canımın acımasından korkuyordum belki de.

Nasıl aştığıma gelince... Lise 1 deyken aşı yapmaya gelmişlerdi. Yine içime vesveseler girmeye başladı ama bu sefer uymadım. İlk kim yaptırmak ister diye sorduklarında hemen yaptırıp kurtulmak için öne çıkmıştım. Ondan sonra korkmadım.

Umarım korkusu olan herkes bu durumu aşar.

Sevgilerimle.
__________________
Işıldayan Safir isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla