Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-12-2010, 11:41 PM   #7 (permalink)
bluegirlx
Dolphin

bluegirlx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 4,057
1,534 Mesajinıza toplam 6,218 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond repute
Standart Cevap: olumlamaları önemsemeden çaba göstermeden yapın derken?

çok güzel açıklamışsın eline yüreğine sağlık..sahibim diye istemenin olumlamayı kuvvetlendirdiğini okumuştur.bilinçaltında oluşan blokakajları 21 günde ancak ulaşıp yok edebiliyor..ilk 7 gün bırakmamak ve sürekli istikrar, olumlamanızın reale dönüşmesini kolaylaştırır..olumlamalarımıza sevgi ve güvenle gerçekleşmesini istiyorum diye devam edip ve bu böyle olsun diye biterebilirsiniz..

Not:ben olumlamalarımın sonuçlarını az yada çok gördümm..amaaaaaa yazarak yaptığım her çalışmanın sonucunu heran yaşıyorum..

bluegirlx isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla