Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-09-2008, 10:06 PM   #37 (permalink)
Baris
Üsteğmen

Tesekkür: 134
169 Mesajinıza toplam 952 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Baris is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Bleteria'nın Günlüğü

İnsan kendini kötü hissedince veya başka bişe olunca, neden bilmiyorum ama, ona buna, kendine, başkasına kaderine söylenip söylenip rahatlamaya çalışıyor belki de. Ne kadar rahatlıyor o da ayrı tabi. Üstteki yazılarımı tekrar okudum da üzüldüm kendime ne kadar söyleniyorum ben. Söylenene kadar keşke gidip problemi çözmek için daha çok, daha çok ve daha çok uğraşsaydım.
Neyse, baya sıkıntı yaşadım içsel olarak ama artık bunu düzeltmenin zamanı geldi. Ant içtim neredeyse artık stres, öksürme(psikolojik olan öksürük:)) ve arkadaşlarını vücudumdan tamamen atmak, kendimi daha iyi, mutlu canlı ve zinde hissetmek için. Öyle bişey ki zaten Pes edebilme şansım yok. Pes etmem demek hiç okula dersaneye gitmemem demek ki böyle bi durum da pes etmeyi mümkün kılmıyor.
Dün de daha önce anlattığım gibi kötü bir gün sayılabilirdi. Okulun ilk günü idi. Onun stresi falan derken herşey birleşti. Sedona ile duyguları tam boşattım derken, konsantrasyonumu stresden başka bir yere verememem yüzünden sabah midemde bişe olmamasına rağmen bi fasıl cıkardım. Ama okula ayak bastıktan sonrası gayet iyiydi.
Ama bu sabah cok daha iyiydi. Akşam kendime 2 tane 2 nokta yaptım. 1.si Kendimi iyi hissetmem adına, 2.si Kendi dışımda başka bişeye konsantre olma, okula, derslere vs gibi. Sanırım oldular gibi. Sabah kalktığımda biraz kötü hissediyordum. Ancak evden cıkana kadar sedona ile sadece 1. ve 2. soruları yani "Bu duyguyu serbest bırakabilir miydim?" ve "Bırakır mıydım?" diye sordum. Hatta 2. soruyu bazen sormadım. Cevap bile vermedim sorulara. Sanki soru soruyorum kendime ve karşılığında bi tepki bekliyormuşçasına oldu. İlk defa sedonayı üzerimde bu kadar etkili kullanabildim. Ve kaç gündür ilk defa evden kendimi iyi hissederek çıktım. Şükürler olsun.
Bugünün iyi geçmesi büyük umut benim için :) bu sorunun köküne kazıyana kadar bırakmıcam yakasını.
Sırf bu problem yüzünden 2-3 gündür adam gibi derslere de konsantre olamadım.Biraz daha ders konusuna da 1 hafta önceki gibi gösterdiğim özeni göstermeliyim. Hedefler büyük :)

Kendinize Eyi Bakın..
Baris isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla