Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-12-2010, 10:41 AM   #162 (permalink)
Alexandra
Binbaşı

Alexandra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 6,102
1,460 Mesajinıza toplam 6,406 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Alexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond repute
Wink Cevap: Asla sıradan olmayacağım

Merhabalaaaaaarrr,

Haftasonu kendime şöyle bir baktım. Öyle çok ihmal etmişim ki kendimi anlatamam size. Hadi dedim, kalk, toparlan, silkin kendine gel. Ne bu saçlar??? Olmuş süpürge sapı. Cildim kurumuş, nemsiz kalmış. Ama gözler parlıyor çok şükür. O zamaaaaan, neymiş, bu parlayan gözlerin hatrına tuttum kuaförün yolunu. Saçlar kesildi, derlendi toparlandı ama...
Adam elleriyle keseceği noktayı bana gösteriyor, "işte bu kadar keselim", derken onun elleri titriyor, "peki madem, öyle olsun", derken benim de sesim titriyor.

O kadar saç var, gelmiş belime kadar. Kolay mı alıp makası eline çatır çatır kesmek??? Her saç kestirişimden sonra kara yaslar bağlıyorum aynalara baktıkça. Bu sefer yapmayacağım, dedim. Kökü bende. Bak böyle daha sağlıklı olacak canım benim, üzülme bu kadar...
Ay baktım çocuk gibi almışım kendimi karşıma, teselli veriyorum. Hadi kadın dedim, kendine gel, ne bu hal. Aaaaaaa... Bak işte adamı da gerdin, şimdi bir yeri yanlış kesecek, sonra düzeltmek için biraz daha girecek, işte o zaman gözün dönecek, kan dökeceksin.

İyi de kardeşim, kuaförler de sanki ağaç buduyorlar. Biraz daha hisli, biraz daha sevgiyle yapmanın yolu yok mu bu işi? 7X24 benimle birlikte yaşayan, kafama tac ettiğim bir keratin yumağı o vahşice daldığın. Hani bir dönem, sebzeler tavaya atınca bağırıyormuş, diye haberler çıkmıştı. İçim ezilmişti o zamanda. Olmaz öyle şey, kuruyup, pörsüyerek yavaş yavaş ölmesini bekleyecek halimiz yok ya, diye düşünüp kendimi avutmaya çalışmıştım ama bir yandan da gözüm kulağım hep tavalarda, tencerelerdeydi.

Saçım kesilirken de aynı şekilde ciyaklıyorlarmış gibi geliyor bana. Allah, doğradı işte gördün mü canlı canlı, bütün gece ağlayacaklar şimdi tepemde, diye düşünüp üzülüyorum. Ha, bu kadar çok seviyorsun madem, iyi bak, kırılmasınlar değil mi?? Yok o da yok, hafta nerede başlıyor, nerede bitiyor ben yetişemiyorum ki...

Günlerin uzatılmasını talep ediyorum dolayısıyla. Bana yetmiyor. Kendime bakamıyorum. Buradan yetkililere sesleniyorum, ya haftasonu 3 güne çıkartılsın ya da günler uzatılsın, hafta 6 güne düşsün, bana yetmiyor kardeşim, yetmiyooooorrr.... Kuaföre gidip de ameliyat oluyormuşçasına bir tutum içinde, ağlamaklı gözlerle aynadan saçlarıma bakmak istemiyorum.

Burada da bu saçma düşüncelerimi paylaşıp, iyice psikopata bağladı bu kadın, dedirttirdim sonunda kendime, hadi geçmiş olsuuunn:)

who dreams of better days."
Alexandra isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla