14-12-2010, 03:02 PM
|
#164 (permalink)
|
Binbaşı
Tesekkür: 6,102
1,460 Mesajinıza toplam 6,406 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Asla sıradan olmayacağım Alıntı: bigokyanus Nickli Üyeden Alıntı
Canım benim iyi yapmışsın saç kestirmekle rahatlamışsındır , hafiflemişsindir, bir sürü artısı var saç kestirmenin. Daha çabuk kurur , yıkaması daha rahat olur. Ben de bir defasında belimden bile daha uzun olan saçlarımı omuz hizasında kestirmiştim herkes şok olmuştu , ben de pişman . Sonrasında alışıyorsun , saç senin değil mi , kökü de sende uzatırsın istediğinde . Bazı insanlara kısa saçı da çok yakıştırıyorum ki sana da yakışır kanısındayım , sen köklü bir değişiklik yapmışsın ve bence iyi olmuş . Sıhhatler olsun melekcimmmmm... | Canımsııınnnn, Saol güzelcim. Wallahi daha iyi oldum. Keyfim de inanılmaz yerinde çünkü bir dünya işimi bitirdim hatta fazlasını bile yaptım. Nassıl rahatlıyor insan. Sırtımdan bir dünya yük kalktı. Bu ara kendimi şımartmak istiyorum. Ne zamandır kendimde yapmak istediğim bazı değişiklikler vardı. Yavaş yavaş bu ayın sonuna kadar onları yapiim, eski benden tamamen kurtulalım artık. Ben değiştikçe bu hayat da değişsin:))
__________________ "... I'm just a dreamer I dream my life away I'm just a dreamer who dreams of better days." |
| |