Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-12-2010, 01:11 PM   #177 (permalink)
Alexandra
Binbaşı

Alexandra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 6,102
1,460 Mesajinıza toplam 6,406 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Alexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond repute
Wink Cevap: Cadi_bm Değişim-Gelişim Güncesi

Alıntı:
cadi_bm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ben de çok severim Hayyamı samimi,beklentisizz gelir bana:) Seni mutlu etmesine çok sevindimmm. Can sıkan insanlar var etrafımda bazen ama yaptığı şeye içten gülüp, umursamamak bazen küçük bişeyle dersini vermek işte bu benlik Hayatımın şimdiye kadar olanında herşeyi ciddiyetle karşılayıp endişelenerek geçirdim bundan sonra ne olursa olsun gülümseyip vardır bir hayrı diyorumm almıyommm ciddiye hayat çok datluuu böyle

Çok iyi anlıyorum seni canım,

İnan bana çok ama çok iyi anlıyorum. Ben de öyle hayatı fazlasıyla ciddiye alıp, endişelenerek geçirdim. Uykularımı kaçırdım, ruhumu, kendimi kararttım yıllarca. Ama artık o can sıkıcı, sığ insanları gülümseyerek, küçük dersler vererek, zaman zaman hiiiiççç umursamadan geçiştiriyorum. Canım yanmıyor artık. Bunu da görmemin bir sebebi vardır, geçeceğim yeni bir "olduğu gibi kabul etme" sınavı olarak görüyorum.

Gerçekten hayat böyle daha güzel, daha eğlenceli. Uykularım düzeldi, sabah keyifle uyanıyorum.

En güzelini yapıyoruz be güzelim,

Hayat ciddiye alınacak kadar uzun ve ikircikli değilmiş

who dreams of better days."
Alexandra isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla