Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-09-2008, 04:04 AM   #314 (permalink)
pozitif
Üsteğmen

Tesekkür: 9
115 Mesajinıza toplam 436 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
pozitif is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: bigcinin günlügü :p benimde olsun

merhaba bigci

bir şeylere kızmak hiç bir zaman çözümün parçası olmadı

kızmak ancak değişimi başlatabilir.

Ben geçmişte bir çok soruna bağlandım çözümü aramadım bunalıma girdim korktum

sonuç ???? hiç bir şey

şimdi uzun bir süredir çözüm yolları arıyorum sorunu görünce çözümün peşinden gidiyorum

unutmamız gereken en önemli şey dünyanın en büyük olumlu bakma sanatı uzmanıda olsan önüne sorunlar çıkıcaktır

sadece sen onlara artık farklı şekilde bakıyo olucaksındır. ( tabiki allah kaldıramıyacağı yükü kimseye vermesin ama o zamanda çözümler bir şekilde bizi bulucaktır )

bu dünyada multi milyonerken yada herşeye sahipken senin yada benim bakış açımızla hiç bir sorunu olmıcak insanlar i.... etmekte..

Sonuç şu Bakış açısı herşeyi değiştirir.

Ayrıca Akın berkin mesajınıda hayal ablanın mesajlarınıda lütfen dikkatli oku

Hepimizin alacaği çok yol var emin ol unutma : sorunsuz insanlar mezarlıklarda yatanlardır...

Gönlüm aranip dünleri feryat etme<br /><br />Kan almak için yarinlar icat etme<br /><br />Dünler düş olup gitti, yarinlarsa hayal<br /><br />Cahilce şu gerçek günü berbat etme<br /><br />Ömer Hayyam<br /><br />Kardesim sen düsünceden ibaretsin<br /><br />Geriye kalan et ve kemiksin<br /><br />Gül düsünürsün gülüstan olursun<br /><br />Diken düsünürsün dikenlik olursun<br /><br />MEVLANA
pozitif isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla