Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-12-2010, 08:05 PM   #239 (permalink)
bluegirlx
Dolphin

bluegirlx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 4,057
1,534 Mesajinıza toplam 6,218 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond repute
Standart Cevap: BLUEGİRLİN YENİ GÜNLÜĞÜ:)

bu mükemmel olumlamalar için çok teşekkürler leylacım..uzun zamandır günlüğüme yazamıyorum..ama hala seni seviyorum günlüğüm..aslında bilgisayarda çok az vakit geçiriyorum ve bilgisayar başında olduğum zamanda faydalı şeyler okumak istiyorum..herşey mükemmel şekilde ilerliyor..yeni saçlarım çok güzel oldu..işimde güzel gelişmler var, 2 yıl önce aldığım bir sertifika işime yaramaya başladı..yazma çalışmalarıma devam ediyorum hergün şükürle başlayan teşekkürle biten bir sayfa yazı yazıyorum..eşimle herşey çok yolunda..bana hakettiğim ilgiyi ihtimamı gösteriyor ve ben bunları farkediyorum..maddi durumumuzda da gelişmeler oluyor..güzel günler yaşıyorum..günlüğüme zaman ayıramıyorum hep aci zamanımda yanımda olan birşey gibi görmüyorum sakın yanlış anlaışlmasın..sadece internette çok az vakit geçirebiliyorumm..ama bulunduğum bu halden mutluyum lütfen sizde benim bulunduğum bu halimden mutlu olun..sevgiler..

bluegirlx isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla