17-12-2010, 08:39 AM
|
#265 (permalink)
|
Binbaşı
Tesekkür: 5,695
1,082 Mesajinıza toplam 3,997 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| yolculuk varrrrr! günaydınn aşk dolu sevgi seli gunlugummmm.... dun mıgrenım tuttuugece aglaya aglaya uyuyakalmışımm....mıgrenım oldugundaa beynım okadar nett hissediliyorr vede okadar mutsuz oluyorumkii.gece agrımdan dolayı erken yattım ama uyudugumda saatt 3u geçmiştir eminimm..hemn uyurken agrım oldugunda asla uyuyamıyorumm... bugun burda son gunum annemlere gidicem yaşasınn..ohh be beyazz şehrim benimm çok özledimm çokkkk :) dün gee mektum yazdım sayfalarca sürdüü..geçmişten bbugune kadar beni üzen affedemediklerimmm unutamadıklarımmmdan oluşan satırlardı bunlarrr ..eet cok üzücüü ama neolcak bilemiyorumm..affetmek isterim tabikiii hemde çokk daha dogrusuu affetmekten kastım onlara sevgı beslemek falan değıl elbetteee onLArı hiç düşünmedenbeynımden yaşadıklarım ı bilinç altımdan silmekk .ama bunu yapamadımm..aslında yuksek ölçüde bunu başarabiliorummmm .ama öle anlar geliokii hepsi üstüm eyükleniyorr dogrulamıyorum.daha gencım hemde cok gençç bu yaşımdaa bu kadar yük çok ağırr.. AMA AFFETMEYİ SEÇİYORUMMM...AFFEDİP NEFRETİMİ GÖZ YAŞLARIMI ELİME ALIPP.RÜZGARA SAVURMAYI SEÇİYORUMM..RÜZGAR ASLA SAVURDUKLARIMII BANA GERİİ GETİRMEMESİNİ İSTİYORUMMM.. BUNU ONAYLIYOR VE UYGULAMAYA GE.ÇİYORUMMM.. güzel bir gelecekk içinn başlangıcımdann ilerleyip sonuçlarıı görüp mutluluğu seçiyorummmm .. tsm yollarındaaa kendimi kulaklıkla işe giderken görüyorr mutlulugu yaşıyorumm..offfff yinemi işş demekk istiyorumm:) ben hergün okula giderken kızlaraa yaa allah aşkına söleyin bugun okula gidilirmii yada bugun okul tatail olmalıydıı dimii die sorular yöneltirdimm.. sevdiğim insanlarıı daha çok seviyorumm ....hayata pozitiff gülümseyiş deyipp noktayı koyuyorumm
__________________ ...herşey çok güzel... bir varmış birde bakmışsınki yok olmuş |
| |